Україна

Конструктор Lego Ilu Discovery 75575

Фото - Конструктор Lego Ilu Discovery 75575
Відео 13Фото 11
Lego Ilu Discovery 75575
Вік
8+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
герої мультфільмів
Кількість деталей
179 шт
Кількість персонажів
2 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
210x120x40 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
грудень 2022

Ефектний і не надто нескладний блочний конструктор, створений за мотивами кіноселену Avatar. Позиціонується як продукт базової цінової категорії, орієнтований дітей віком від 7 років. Є невеликим ігровим набором з лінійки LEGO Avatar зразка 2022 року, що дозволяє зібрати модель водної істоти мулу з планети Пандора. Це доісторична інопланетна істота, що нагадує стародавнього плезіозавра.

Ілу має пісочно-блакитну, вогненно-помаранчеву та білу кольорову гаму. Його корпус побудований з безлічі нахилів, вигнутих схилів та плиток. Основна його частина посідає тіло з білим животом. З боків є кілька коротких плавців, а у великих плавцях ззаду використовуються пластикові клапани з принтом. Вони кріпляться на петлях, тому їх можна встановлювати під різними кутами. Голова є друкарською деталлю з місцем ззаду для закріплення віжків. Посередині тулуба є місце, де може стояти вершник. Вершником може бути міні-фігурка Туктірей (Тук) або Циреї (Рея). Набір складається зі 179 деталей та стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей молодшого шкільного віку.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Ilu Discovery 75575

Усі ціни 37 →

Конструктор LEGO Avatar Відкриття Ілу 75575

Конструктор LEGO Avatar Відкриття Ілу купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів.... щеГарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Fopi.uaЗ нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
969 грн.

Конструктор Lego Avatar Открытие Ила (75575)

Серия: Avatar / Рекомендуемый возраст: 8+ / Количество деталей, шт.: 179
ЦифраЗ нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
859 грн.

LEGO 75575 Avatar Відкриття Ілу

Набір LEGO Avatar Відкриття Ілу Шанувальники «Аватара» зможуть пережити моменти з «Аватара: Шлях води» з цим набором, в яком... щеу представлені Ілу та 2 улюблених героя фільму. Розвиток уяви та творчості дітей Діти розвивають ключові життєві навички, ладу, розігруючи сцени з фільму «Аватар: Шлях води» та розігруючи свої власні сюжетні лінії. Для гри та демонстрації Поставте фігуру Ілу, щоб відтворити динамічні сцени Аватару. Морське дно Пандори Кораловий риф створює умови для підводних пригод. Улюблені герої фільмів Вас чекають веселі пригоди з мініфігурками Циреї та Тука. Новий світ будівництва Будівельники можуть збільшувати, повертати і відстежувати свій прогрес за допомогою кумедного, інтуїтивно зрозумілого додатку LEGO Builder. Більше наборів для збору Об'єднайте цей набір з іншими набором LEGO | Асортимент аватарів (кожен набір продається окремо) для створення власної версії Пандори.
Moyo.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
969 грн.

LEGO Avatar Відкриття Ілу (75575)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... щелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
969 грн.

Конструктор LEGO Avatar Відкриття Ілу (75575) 75575

Діти й шанувальники фільму «Аватар» можуть вирушити на уявний позапланетний супутник Пандора з допомогою цього конструктору... щеLEGO Avatar Відкриття Ілу. Переживайте улюблені сцени фільму «Аватар: Шлях води» або створюйте динамічні сцени й сюжети завдяки фігурці Ілу, яку можна демонструвати, і мініфігуркам Циреї та Тука й декораціям коралового рифу Пандори. Цей конструктор містить
Будинок ІграшокЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
969 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Ilu Discovery 75575

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші