Україна

Конструктор Lego Wolverine Mech Armor 76202

Фото - Конструктор Lego Wolverine Mech Armor 76202
Відео 24Фото 8
Lego Wolverine Mech Armor 76202
Вік
7+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
герої мультфільмів
Кількість деталей
142 шт
Кількість персонажів
1 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
120 мм / висота /
Розмір упаковки
157x45x141 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
травень 2022

Яскравий та порівняно нескладний блочний конструктор для юних любителів супергероїв із всесвіту Marvel. Є малим ігровим набором з лінійки LEGO Marvel Super Heroes зразка 2022 року, що дозволяє зібрати модель могутнього робота, в який можна посадити міні-фігурку відповідного кіногероя. Цей робот з відкритою кабіною є великою фігурою Россомахи з розмірами 16х4,5х14 см і значними лезами-кігтями для захоплюючих битв із противниками.

Діти зможуть помістити в модель робота комплектну міні-фігурку, надати йому бойової пози і вирушити на лов поганих хлопців. Цей набір можна поєднати з іншими популярними конструкторами лінійки LEGO Marvel Super Heroes для відтворення сценаріїв із коміксів або кінофільмів, а дитяча фантазія допоможе створити нові ігрові сюжети та захоплюючі пригоди супергероїв. Конструктор Lego Wolverine Mech Armor 76202 позиціонується як продукт базової цінової категорії. Складається із 142 деталей, стане чудовим подарунком на день народження або будь-яке інше свято для дітей молодшого шкільного віку (від 7 років). Самостійне складання набору розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію та дрібну моторику, а готова модель стане надійною помічницею у захоплюючих іграх.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Wolverine Mech Armor 76202

Усі ціни 6 →

LEGO 76202 Броня Росомахи

Робо-броня Росомахи LEGO Marvel (76202) с роботом и минифигуркой станет настоящим подарком для юных супергероев. Культов... щеый персонаж Марвел включает в себя минифигурку Росомахи и сборного робота с большими подвижными когтями, прикрепленными к его рукам. Дети помещают минифигурку в открывающуюся кабину робота, а затем используют подвижного робота и его удлиненные когти, чтобы сражаться с плохими парнями и разыгрывать бесконечные приключения супергероев. Собирай, играй и показывай. Робот с высокой посадкой высотой 12 см вдохновляет на бесконечные творческие ролевые игры, а когда дневные сражения закончены, его можно поставить на полку. Покупай LEGO в playzone.com.ua.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
1 299 грн.

LEGO Броня Росомахи 76202

Купити офіційний конструктор LEGO Super Heroes 76202 Броня Росомахи за доступною ціною, доставка по всій Україні. bricksad... щеd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
1 299 грн.

LEGO Marvel Avengers Робоброня Росомахи 76202

Всім фанатам коміксів та кінофільмів студії Марвел! Ви тільки уявіть, що сильний і безжальний Росомаха множить свої надлюдськ... щеі здібності у кілька разів. Знаєте, як? За допомогою спеціального костюма робота - робоброні, коли культовий персонаж "Люди Ікс" потрапить за штурвал робомашини його неможливо буде зупинити. У новому ігровому наборі LEGO Super Heroes Marvel Росомаха: робот (76202) ви зможете власним руками створити потужну броню для Росомахи. Його
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
749 грн.

Блоковий конструктор LEGO Marvel Робоброня Росомахи (76202)

Маркетплейс: Rozetka.ua  Gravi З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
805 грн.

Конструктор Lego Marvel Робоброня Росомахи 141 деталь (76202)

Маркетплейс: Rozetka.ua  TOYS LINE З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
999 грн.

Lego Super Heroes Робоброня Россомахи 76202

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
1 239 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Wolverine Mech Armor 76202

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші