Україна

Конструктор Lego Pirates of Barracuda Bay 21322

Фото - Конструктор Lego Pirates of Barracuda Bay 21322
Відео 37Фото 19
Lego Pirates of Barracuda Bay 21322
2020 рікIdeas
Вік
16+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
лицарі, пірати
Кількість деталей
2545 шт
Кількість персонажів
8 шт
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
320x640x590 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2020

Великий і високодеталізований блоковий колекційний конструктор "Пірати затоки барракуди", з якого можна зібрати модель піратського корабля, що протерпів крах. Підійде для індивідуальних і групових ігор дітей і дорослих, які люблять конструювання і епічні битви. Основним елементом набору є збірна модель легендарного піратського корабля "Чорна барракуда", з якої можна також побудувати справжній піратський острів.

Можна заглянути всередину каюти капітана, побувати на продуктовому складі, вантажній платформі, свинофермі, в тюремній камері та інших приміщеннях моделі. Також можна обіграти процес пошуку захованих скарбів і порятунку легендарного капітана з екіпажем. У комплект конструктора Lego Pirates of Barracuda Bay 21322 входять вісім мініатюрних фігурок, в т.ч. Капітан руда Борода, пані якір, Близнюки Порт і правий борт і Робін-мародер.

Гру можна додатково урізноманітнити за допомогою невеликих фігурок акули, свині, двох папуг, трьох крабів, двох жаб і двох скелетів. Капітанська каюта, кухня, таверна, спальня, Корабельна в'язниця та інші приміщення заповнені цікавими деталями. Набір складається з 2545 елементів і стане відмінним подарунком для юних і дорослих любителів піратських історій. Розміри зібраної моделі складають 32х64х59 см.збірка такого конструктора розвиває пам'ять, уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Pirates of Barracuda Bay 21322

Блоковий конструктор LEGO Пираты залива Барракуда (21322)

Бренд: LEGO Тип: Блоковий конструктор Серія: Lego Ideas Інтереси LEGO: кораблі, човни Стать дитини: для хлопчика Вік: від 16 років Матеріал: пластик Розміри, см: 59х64х32 Упаковка, см: 48х12х58 Кількість деталей: 2545 Елементи живлення: немає Опис: Ааа, приятель! Через десятиліття після зникнення легендарного... щепіратського корабля «Чорна баракуда» LEGO® капітан Руда Борода і його
Davi.com.uaМенше року
(Київ)
Поскаржитись
19 099 грн.

LEGO 21322 Пираты Залива Барракуды

Свершилось, знаменитые Лего пираты из залива Баракуды с набором 21322 причаливают в ваших гостиных или игровых комнатах! И что же у нас новенького? Да все! Новые пиратские лего истории, пиратская карта сокровищ, попугаи, акулы, скелеты, корабли и юркие лодчонки! Pirates of Barracuda Bay Lego состоит из 2 545 кубиков Лего и содержит в себе аж две... щелокации - пиратский корабль и остров-пиратская база.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
19 999 грн.

LEGO Пірати Затоки Барракуди 21322

Однією з найбільш очікуваних новинок 2020 року став набір LEGO Ideas 21322, і ось він перед вами! Тож не дивно, що його так чекали, адже цей набір виконаний в кращих традиціях ЛЕГО: він величезний, дуже ефектний, досить складний в будівництві, має безліч цікавих функцій і рухомих елементів. Набір ЛЕГО Пірати затоки Барракуди захоплює. Він приховує... щев собі різні секрети і загадки, які хочеться розкривати, вивчати його знов
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
21 999 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Pirates of Barracuda Bay 21322

Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші