Україна

Конструктор Lego Vintage Motorcycle 31135

Фото - Конструктор Lego Vintage Motorcycle 31135
Відео 14Фото 11
Lego Vintage Motorcycle 31135
Вік
8+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
наземний транспорт та техніка
Кількість деталей
128 шт
Моделей в збірці
3
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
130x60x70 мм
Розмір упаковки
141x46x191 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
березень 2023

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Vintage Motorcycle 31135

Усі ціни 34 →

Конструктор LEGO Creator Вінтажний мотоцикл 31135

Конструктор LEGO Creator Вінтажний мотоцикл купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клі... щеєнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Fopi.uaЗ нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
464 грн.

LEGO 31135 Creator Урожай мотоцикл 31135L

3 приголомшливі транспортні засоби в одному наборі Цей ігровий набір 3 в 1 LEGO дозволяє дітям побудувати 3 супершвидкісні т... щеранспортні засоби: ретро-мотоцикл, вуличний мотоцикл і драгстер на паливі. Допомагає юним будівельникам розвивати найважливіші навички Діти у віці 8+ можуть розвивати свої навички конструювання та розповіді історій за допомогою цього захопливого набору для гри у транспортні засоби. Автентичні деталі Відрізняється характерними фарами й великою вихлопною трубою. Катайтесь і відпочивайте Вуличний мотоцикл має підставку для ніг, щоб його було зручно поставити після гри. Перегони до фінішу Діти можуть насолоджуватися веселими перегонами з драгстером на паливі. Весела збірка та епічні перегони Любителі автомобілів віком від 8 років можуть насолодитися чудовою спорудою, перш ніж вирушити на трек і влаштувати перегони на своїх моделях. Насолоджуйтесь чудовим цифровим досвідом Будівельники можуть збільшувати та повертати свої моделі в 3D та зберігати свій прогрес за допомогою програми LEGO Builder.
Moyo.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
464 грн.

LEGO Creator Вінтажний мотоцикл (31135)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... щелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
464 грн.

Конструктор LEGO Creator Вінтажний мотоцикл (31135) 31135

Діти й шанувальники крутих транспортних засобів можуть насолоджуватися незліченними годинами гостросюжетних перегонів завдя... щеки цьому блискучому конструктору LEGO Creator Вінтажний мотоцикл. Класичний іграшковий мотоцикл має кермо, рухоме переднє колесо, фари, велику вихлопну трубу й підставку для демонстрування. Шанувальники LEGO мають можливість конструювання та гри з трьома
Будинок ІграшокЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
579 грн.

LEGO 31135 Винтажный мотоцикл

Игрушечный автомобиль 3 в 1. Дети в возрасте от 8 лет могут наслаждаться творческой игрой с конструктором LEGO Creator 3 в 1... щеВинтажный мотоцикл (31135), в который входят мотоцикл, уличный велосипед и топливный драгстер. Удивительные игровые возможности. Дети могут разыграть 3 разные истории: проехать по сельской местности на мотоцикле; знакомство с городом на уличном байке; или гонки на
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
579 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Vintage Motorcycle 31135

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші