Україна

Конструктор Lego Miles Morales Mech Armor 76171

Фото - Конструктор Lego Miles Morales Mech Armor 76171
Відео 18Фото 5
Lego Miles Morales Mech Armor 76171
Вік
7+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
герої мультфільмів
Кількість деталей
125 шт
Кількість персонажів
1 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
120 мм / висота /
Розмір упаковки
141x157x45 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
січень 2021

Ефектний, яскравий і порівняно простий блоковий конструктор для любителів супергеройських пригод у всесвіті Marvel. Являє собою невеликий ігровий набір з лінійки LEGO Marvel Super Heroes зразка 2021 року, що дозволяє зібрати модель могутнього робота. Цей робот з відкритою кабіною являє собою велику фігурку людини-павука з двома роботизованими руками і великий павутиною для полювання на лиходіїв.

Діти зможуть помістити в модель робота минифигурку Майлза Моралеса, надати йому бойову позу і відправитися на ловлю поганих хлопців. Цей набір можна об'єднати з іншими популярними конструкторами сімейства Lego Marvel Spider-Man або Lego Marvel Super Heroes для відтворення сценаріїв з коміксів, фільмів або відеоігор, а дитяча фантазія допоможе створити нові сюжети і захоплюючі пригоди супергероїв.

Конструктор Lego Miles Morales Mech Armor 76171 позиціонується як продукт базової цінової категорії. Складається з 125 деталей, стане прекрасним подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 7 років. Робота з цим набором розвиває увагу, творчі здібності, пам'ять, фантазію і дрібну моторику, а зібрана модель стане надійною помічницею в іграх. Для комфортного складання в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions передбачено інтерактивне цифрове 3D-керівництво Instructions Plus, що дозволяє повертати і масштабувати модель.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Miles Morales Mech Armor 76171

LEGO 76171 Робоброня Майлза Моралеза

Спайдермен является наверное, самым узнаваемым и любимым персонажем комиксов, мультиков и фильмов вселенной Marvel. Все дети знают, какими способностями обладает Человек-паук, который использует полученные силы на благо людей. Серия LEGO Marvel пользуется успехом у поклонников историй о бесстрашных и могучих супергероях. Новая линейка, выходящая в... щеянваре 2021 года, включает в себя набор
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
2 399 грн.

LEGO Marvel Робоброня Майлза Моралеза 76171

Запитайте у вашої дитини, хто такий Майлз Моралез і вона напевно вам відповість, що це — супергерой-підліток, відомий всім під вигаданим прізвищем Людина-павук (Spiderman). Знаючі батьки запитають, адже Людина-павук — це ж Пітер Паркер! Так, абсолютно вірно, а от Майлз — послідовник Пітера і друга Людина-павук. Які ж сили є у Майлза і як він став... щеЛюдиною-павуком? — запитаєте ви. З радістю вам розповімо!
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
1 999 грн.

Lego Super Heroes Робоброня Майлза Моралеса 76171

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
2 479 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Miles Morales Mech Armor 76171

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші