Україна

Конструктор Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348

Фото - Конструктор Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348
Відео 16Фото 7
Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348
Вік
9+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
фантастика
Кількість деталей
957 шт
Кількість персонажів
4 шт
З'єднання
блочне
Стріляє
Розмір готової іграшки
240x260x40 мм
Розмір упаковки
479x70x280 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
травень 2023

Захоплюючий блочний конструктор із серії LEGO Star Wars зразка 2023 року, який допоможе відтворити сцени з телесеріалу «Зоряні війни: Мандалорець», що є частиною легендарного кіносвіту Star Wars. З деталей цього набору можна зібрати два космічні кораблі. Перше складання набору – мандалорський винищувач. Його складання заснована на пластинах, що дозволяє отримати порівняно плоский і міцно збитий апарат.

Дизайн кабіни відрізняється увагою до деталей та продуманою колірною схемою, виконаною у приємному теплому кольорі, який контрастує із зовнішністю корабля. Скло можна підняти, а всередину помістити фігурку командира мандалорського флоту. Передбачено можливість стрілянини червоними деталями за допомогою пружинного шутера. Другий транспортний засіб, який можна зібрати з конструктора Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348, є Імперським Перехоплювачем.

Його деталізована модель має впізнавану форму. Кругле скло можна підняти, щоб побачити фігурку імперського пілота, що сидить у кабіні. Корабель може стріляти за допомогою таких самих пружних шутерів, як у винищувача. Конструктор складається з 957 деталей та може стати гарним подарунком на день народження для дитини віком від 9 років. Він ідеально підійде як для одиночної, так і групової гри.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348

Усі ціни 37 →

Конструктор LEGO Star Wars™ Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TI

Конструктор LEGO Star Wars™ Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо... щезараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Fopi.uaЗ нами 4 роки
(Одеса)
Поскаржитись
4 249 грн.

LEGO 75348 Star Wars Мандалорський винищувач проти перехоплювача TIE

2 чудових зоряних винищувачі для захопливої гри Відтворіть епічні битви Зоряних воєн: Мандалорський сезон 3 з моделями манда... щелорського винищувача "Ікло" та перехоплювача TIE, які можна скласти. Створюйте, грайте та демонструйте Кожен зоряний винищувач має круті функції, що надихають дитячу уяву, і має чудовий вигляд у перервах між ігровими пригодами. Створено для дії Активуйте пружинні стрільці кожного зоряного винищувача. 4 персонажі LEGO "Зоряні війни" Включає мініфігурку LEGO Мандалорця з темним мечем. Відсік для зберігання Сховай зброю у винищувачі іклів. Рука допомоги Розширюйте творчі можливості юних будівельників за допомогою додатку LEGO Builder, що містить інструменти цифрового 3D-збільшення та обертання. Чудова ідея для дитячого подарунка Цей високоякісний конструктор стане чудовим подарунком на свято або день народження для юних шанувальників "Зоряних воєн: Мандалорці".
Moyo.uaЗ нами більше 10-ти років
(Київ)
Гарантія: від виробника
Поскаржитись
4 249 грн.

LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE (75348)

О наборе Основная информация. Набор LEGO 75348 был выпущен в рамках серии LEGO Star Wars. Он содержит 957 качественных детал... щеей, красочную инструкцию (есть также доступ к электронным инструкциям в приложении LEGO Building Instructions) и предназначен от 9 лет. Тематика набора - космический корабль. Особенности серии. Серия Star Wars отправляет фанатов конструктора LEGO в межгалактическое приключение и вновь
Megadom.netЗ нами 7 років
(Дніпро)
Гарантія: 12 міс.
Поскаржитись
3 700 грн.

LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти перехоплювача TIE (75348)

Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оп... щелата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Repka.uaЗ нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 249 грн.

Конструктор LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE

Надихніть дітей розігрувати історії третього сезону «Мандалорця» і створювати власні епічні пригоди з допомогою конструктор... щеа LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE. В набір входять: - винищувач; - класичний перехоплювач TIE; - 3 мініфігурки зі зброєю; - фігурка дроїда R2-E6. Мандалорський винищувач має: - кабіну для мініфігурки, що відкривається; -
Будинок ІграшокЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
3 319 грн.
ще 20 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Mandalorian Fang Fighter vs TIE Interceptor 75348

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші