Україна

Конструктор Lego Lunar Space Station 60227

Фото - Конструктор Lego Lunar Space Station 60227
Відео 7Фото 6
Lego Lunar Space Station 60227
Вік
6+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
космос
Кількість деталей
412 шт
Кількість персонажів
4 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Світлові ефекти
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2019
Модульна конструкція. Чотири фігурки астронавтів.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Lunar Space Station 60227

LEGO Місячна космічна станція 60227

Для шанувальників космосу є відмінний конструктор в стилі НАСА LEGO City 60227 «Місячна космічна станція». Місячна станція складається з трьох модулів в яких можна зняти дах, для зручного доступу до набору. У першому модулі лабораторія з інструментами для вивчення Місяця, у другому модулі кухня з рослинами, які потрібно вирощувати для прожитку, а в... щетретьому модулі антигравітаційне ліжко і екран для зв'язку з центром польотів, і зі своїми родичами. Ще є повітряний
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
4 199 грн.

Конструктор LEGO Місячна космічна станція 412 деталей (60227)

Маркетплейс: Rozetka.ua  Amazing brick З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 534 грн.

Конструктор LEGO City: Місячна космічна станція 412 деталей (60227)

Маркетплейс: Rozetka.ua  import З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
8 119 грн.
Відеоогляди

Через терни до зірок

Lunar Space Station — нове й досить незвичайне розширення серії реалістичного, переважно міського транспорту й будівель LEGO City. Набір являє собою повноцінну космічну станцію, виготовлену за образом і подобою МКС, звісно, у дещо спрощеному вигляді. Складається станція з чотирьох модулів-приміщень і космічного корабля, який пристиковується. Додатковими зовнішніми елементами станції є сонячні батареї і супутник, який відстиковується.

Хоч не пишно, та затишно

Наскрізний центральний модуль сірого кольору є сполучною ланкою всієї конструкції. З нього можна потрапити, а точніше пролетіти, адже гравітації в космосі немає, у будь-яке приміщення станції: кухню, спортзал або наукову лабораторію з вивчення геологічних зразків, доставлених, очевидно, з Місяця (адже не дарма в назві набору фігурує слово Lunar). У лабораторії є мікроскоп і навіть лазер — перший муляж, а ось другий повністю на ходу (живиться від батарейки й після натиснення кнопки світиться). Відсутність гравітації, до речі, дало змогу зекономити чимало місця у тісних приміщеннях станції, розмістивши ліжка на стінах. Шкода тільки, що для зручної гри доведеться розбирати станцію на модулі й демонтувати дах.

Повний екіпаж

Складається екіпаж станції з трьох астронавтів: двох чоловіків і однієї жінки, хоча мініфігурок LEGO в наборі чотири. Остання являє собою порожній скафандр для виходу у відкритий космос: білого кольору, щоб не нагрівався надмірно під прямими променями Сонця, і з позолоченим склом шолома для захисту очей (рідкісна деталь LEGO). Ще одним членом екіпажу, нехай і неживим, є робот з маніпуляторами-щупальцями, який допомагає під час роботи у відкритому космосі. Якщо нова космічна серія LEGO вам сподобалася, але хочеться конструктор більший і складніший, то придивіться до космодрому Deep Space Rocket and Launch Control з гігантською ракетою-носієм.

Динаміка цін на Lego Lunar Space Station 60227

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші