Україна

Конструктор Lego Journey to the Skull Dungeons 71717

Фото - Конструктор Lego Journey to the Skull Dungeons 71717
Відео 6Фото 7
Lego Journey to the Skull Dungeons 71717
2020 рікNinjago
Вік
7+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
фантастика
Кількість деталей
401 шт
Кількість персонажів
4 шт
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
220x200x130 мм
Розмір упаковки
354x191x70 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2020

Захоплюючий і ефектний блоковий конструктор» подорож в підземелля черепа", який призначений для маленьких шанувальників мультиплікаційного серіалу Lego Ninjago. Складається зі значної кількості деталей (401 шт), а зрозуміла покрокова інструкція робить збірку легким і захоплюючим заняттям. Підійде для дітей у віці від 7 років, для яких може стати чудовим подарунком або приємним сюрпризом.

Набір містить чотири міні-фігурки (Джея, Ллойда, нію і тюремного охоронця Мурта) і чотири види ексклюзивної зброї. Також в комплект входить збірна модель печери з пастками, за допомогою якої дитина зможе відтворити неймовірні пригоди героїв мультфільму та їх друзів, а фанати мультиплікаційної історії зможуть знову пережити емоційні моменти в ігровій формі. Збірка конструктора Lego Journey to the Skull Dungeons 71717 розвиває уяву, увагу, творчі здібності, фантазію і дрібну моторику. Він повністю сумісний з іншими продуктами Lego Ninjago, що дозволяє істотно розширити ігрові можливості. Всі деталі конструктора Виготовлені з яскравого високоміцного пластику, що відповідає найвищим стандартам безпеки.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Journey to the Skull Dungeons 71717

LEGO 71717 Путешествие в Подземелье черепа

LEGO 71717: Journey to the Skull Dungeons / Путешествие в подземелья черепа. В наборе 401 детали, часть скалы, три ниндзя (один из них в клетке) и ещё орк, в новых доспехах. Внимание привлекают и новые головные уборы героев и маски ниндзя. Но главное в серии подземелья – это сочетание и возможность объединять наборы. У всех есть часть скалы и пол –... щелава. Все наборы представляют собой настольную игру, в которой вы устанавливаете свои правила. playzone.com.ua – официальное LEGO Ninjago.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
3 999 грн.

LEGO Подорож до підземель Черепа 71717

Порятунок ніндзя з в'язниці від ЛЕГО Ніндзяго Діти можуть відтворити захопливу сцену з серіалу «Ніндзяго» за допомогою цього набору «Подорож в підземелля черепа» (71717). Використовуючи 4 міні фігурки Хелда Ньі, Хелда Джея, Хелда Ллойда і Мурта, творчі діти можуть створювати свої власні пригоди в підземеллях. Відмінна настільна гра LEGO NINJAG... щеO Цей дуже крутий набір для дітей - це також настільна
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
2 799 грн.

Lego Ninjago Подорож у Підземелля черепа 71717

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
3 967 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Journey to the Skull Dungeons 71717

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші