Україна

Конструктор Lego Fire Dragon Attack 71753

Фото - Конструктор Lego Fire Dragon Attack 71753
Відео 22Фото 10
Lego Fire Dragon Attack 71753
Вік
8+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
фантастика
Кількість деталей
563 шт
Кількість персонажів
4 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
270x590x270 мм
Розмір упаковки
382х262х57 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2021

Яскравий і ефектний блоковий конструктор "Напад вогняного дракона«, який напевно сподобається любителям мультфільму»Ніндзяго". Підійде як для дітей, так і для дорослих, які люблять конструювання і епічні битви. Ключовим елементом конструктора став збірний дракон з рухомим крилами, ногами, хвостом, і відкриваються-закриваються щелепами. Також, в наборі є знімне сідло, в яке можна посадити фігурку ніндзя, щоб відправити його на драконі в битву.

Конструктор складається з 563 деталей і призначений для дітей від восьми років. Іграшковий дракон висотою 27 см, довжиною 27 см і шириною 59 см (стійка на задніх лапах з розпростертими крилами) ідеально підходить як для захоплюючої гри, так і для демонстрації (може стати важливим елементом домашньої колекції). У набір також входять чотири мініфігурки персонажів з серіалу» Ніндзяго " - ніндзя Кайд, Зейн, Нія Спадщина (унікальна колекційна фігурка), а також їх лютий ворог Віплеш.

Всі вони озброєні і готові взяти участь у захоплюючих битвах. Конструктор Lego Fire dragon Attack 71753 стане відмінним подарунком на будь-яке свято для всіх шанувальників творчості і ніндзя. Збірка такого конструктора розвиває уяву, увагу, фантазію і дрібну моторику. Стилістично і механічно сумісний з іншими наборами Lego Ninjago, а саме "надзвуковий літак 71739», «скорострільний винищувач Коула 71736», «ніндзя-перехоплювач 71737»і "турнір стихій 71735".

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Fire Dragon Attack 71753

LEGO 71753 Атака огненного дракона

Красочные, яркие детали, которые складываются в потрясающие функциональные конструкции ЛЕГО, привлекают детей всех возрастов.... щеЛюбовью, особенно мальчишек вполне заслуженно пользуется серия Ниндзяго, с которой можно устраивать захватывающие баталии, разыгрывать сюжетные линии известного телесериала. Впечатляющим подарком для детей от 8 лет может стать новый, выходящий летом
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
4 199 грн.

Конструктор Lego Fire Dragon Attack 71753

Яскравий і ефектний блоковий конструктор "Напад вогняного дракона«, який напевно сподобається любителям мультфільму»Ніндзяго"... ще. Підійде як для дітей, так і для дорослих, які люблять конструювання і епічні битви. Ключовим елементом конструктора став збірний дракон з рухомим крилами, ногами, хвостом, і відкриваються-закриваються щелепами. Також, в наборі є знімне сідло, в яке можна
Tehnoexpert.com.uaМенше року
(Львів)
Під замовлення
Поскаржитись
4 919 грн.

LEGO Напад вогняного дракона 71753

Час спопелити своїх ворогів з набором LEGO "Напад вогняного дракона". Осідлайте такого велетня і рушайте розсікати повітря. Я... щек фанати, так і ті, хто не дивилися мультсеріал точно оцінять цього дракона. Вперед, назустріч пригодам!
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
3 799 грн.

LEGO Атака вогняного дракона 71753

Купити офіційний конструктор LEGO NINJAGO 71753 Атака вогняного дракона за доступною ціною, доставка по всій Україні. bric... щеksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
4 199 грн.

Lego Ninjago Атака вогняного дракона 71753

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 339 грн.
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego Fire Dragon Attack 71753

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші 
    Lego Fire Dragon Attack 71753 часто порівнюють
    Lego Ultra Sonic Raider 71739