Україна

Конструктор Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093

Фото - Конструктор Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093
Відео 31Фото 7
Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093
Вік
9+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
наземний транспорт та техніка
Кількість деталей
579 шт
Моделей в збірці
2
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Розмір готової іграшки
290x120x80 мм / Chevrolet Corvette / 230x120x80 мм / Hot Rod /
Розмір упаковки
350x190x90 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
січень 2019
Висока деталізація авто, включаючи рухомі поршні. Альтернативні варіанти збірки.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093

LEGO 42093 Chevrolet Corvette ZR1

Конструктор Chevrolet Corvette ZR1 (Лего 42093) – это инновационный набор, который приятно порадует каждого любителя хороших... щеавтомобилей. Детализированная модель разрабатывалась совместно с американским брендом Chevrolet, что гарантирует ее максимальное сходство с оригиналом автомобиля. Открывающиеся дверцы, вращающийся руль, поворачивающиеся колеса – все это делает набор еще более желанным для подростков и коллекционеров. Это больше, чем просто игрушка или детский конструктор. Это реалистичный макет, способный подарить массу положительных эмоций от многочасового процесса сборки. playzone.com.ua – официальное LEGO Technic.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
3 999 грн.

LEGO Chevrolet Corvette ZR1 42093

Купити офіційний конструктор LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1, доступна ціна, доставка по всій Україні. bricksadd... ще.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
3 999 грн.

LEGO Chevrolet Corvette ZR1 42093

Конструктор LEGO 42093 «Chevrolet Corvette ZR1» є майже ідеальною копією оригіналу. При співпраці компаній LEGO і Corvette, б... щеула створена дана модель суперкара, виконана в яскравому оранжево-чорному кольорі. Сконструйована модель з фарами хижого звіра, великими деталізованими дисками, красивим спойлером і 4-ма вихлопними трубами. Конструктор має робоче рульове управління і деталізований двигун V8 з рухомими поршнями. Конструктор можна перебудувати в дивовижну моде
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
3 299 грн.

Конструктор LEGO Technic Chevrolet Corvette ZR1 (42093) 579 Докладніше

Маркетплейс: Rozetka.ua  Spirite З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 199 грн.

Lego Technic Chevrolet Corvette ZR1 42093

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
4 339 грн.
Відеоогляди

Створений компанією Lego спільно з Chevrolet конструктор, який у 2019 році поповнив серію Technic. Набір складається з 579 деталей, з яких можна зібрати копію знакового спортивного автомобіля Corvette ZR1.

Призначений для дітей віком від 9 років, але в цілому процес складання хоч і досить тривалий, але і не виснажливий, так що віковий ценз можна дещо опустити, особливо якщо ваш син цікавиться автомобілями та/або дуже посидющий.

Красивий і деталізований

Колекційна машинка Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093 має яскравий помаранчево-чорний колір. На фінальному етапі складання для більшої реалістичності пропонується наклеїти на корпус комплектні наклейки.

Розробники постаралися наблизити іграшку до справжнього спорткара. Тут є колеса з вузькими гумовими шинами і дисками зі спицями, велике заднє крило, четвірка вихлопних труб, як в оригінального «Корвета». Ззаду розташована шестерня, призначена для управління поворотом коліс. Але головною фішкою є деталізований двигун, четвірка поршнів якого рухається при обертанні коліс, імітуючи роботу мотора.

Більше можливостей

Втім, складанням Chevrolet Corvette ZR1 обмежуватися не обов'язково. З цих же деталей можна скласти і Hot Rod — детальна інструкція для складання цієї машинки є на офіційному сайті. Крім того, на YouTube можна знайти багато відеоінструкцій по складанню і інших авто, включаючи навіть болід Формули-1.

До дрібних недоліків набору можна віднести відсутність персонажів, але така вже специфіка лінійки Technic. Також найбільш вимогливі користувачі (переважно папи) відзначають малий кут повороту коліс і не ідеальну відповідність справжньому Corvette ZR1 (заради справедливості відмітимо, що навіть у топовому конструкторі серії Lego Porsche 911 GT3 RS 42056, де деталей більше в 5 разів, немає бездоганного повторення обтічних форм авто).

Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093 — прекрасний вибір для колекціонерів і просто школярів, які люблять машинки.

Динаміка цін на Lego Chevrolet Corvette ZR1 42093

    Підбір за параметрами
    Моделі
    Lego (вік дитини) 
    Інші