Україна

Конструктор Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239

Фото - Конструктор Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239
Відео 25Фото 10
Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239
Вік
8+
Уподобання
унісекс
Матеріал
пластик
Тип гри
герої мультфільмів
Кількість деталей
422 шт
Кількість персонажів
2 шт
З'єднання
блочне
Рухомі елементи (механіка)
Стріляє
Розмір готової іграшки
70x120x190 мм
Розмір упаковки
222х262х95 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
жовтень 2021
Деталізований Бетмобіль зі стріляючою зброєю і відкидним дахом. Дві голови для Бетмена (звичайна з двома обличчями і «зомбі»).

Деталізований дитячий блоковий конструктор для шанувальників кінематографічного всесвіту DC. Являє собою реалістичну збірну модель бетмобіля» Тумблер", який є спеціальним засобом пересування Бетмена в однойменній кінофраншизі. Укомплектована фігурками Бетмена і лякала зі зброєю. Конструктор Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239 складається 422 деталей і позиціонується як продукт середньої цінової категорії з лінійки LEGO Super Heroes зразка 2021 року.

Стане прекрасним подарунком на день народження або свято для шанувальників Бетмена і крутих автомобілів у віці від 8 років. За допомогою цього набору можна відтворити неймовірні пригоди героїв фільмів про Бетмена, а шанувальники легендарної франшизи отримують можливість відтворити важливі сюжетні моменти в ігровій формі і створити нові сценарії захоплюючих пригод. Збірка такого конструктора потребує концентрації уваги і творчих здібностей, а зібрана модель може стати важливим елементом домашньої колекції. Дає юним користувачам можливість відкрити для себе світ машин, дізнатися особливості роботи простих механічних пристроїв і принципи їх використання. Елементи набору, виготовлені з якісного і безпечного пластика, надійно з'єднуються один з одним, забезпечуючи загальну міцність конструкції. Цей конструктор сумісний з іншими наборами сімейства LEGO Super Heroes.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239

Усі ціни 7 →

LEGO 76239 Бэтмобиль «Тумблер»: схватка с Пугалом

LEGO DC Бэтмобиль «Тумблер»: схватка с Пугалом (76239) предоставляет детям высокий октановый, супергеройский стиль и боевые д... щеействия с потрясающим бронированным Бэтмобилем. В набор входит сборный Тумблер, а также минифигурки Бэтмена и Пугола с оружием. Альтернативная «кошмарная» голова для Бэтмена вдохновляет на больше игровые возможности. Юные герои боевиков могут прорваться
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
3 799 грн.

LEGO Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом 76239

Купити офіційний конструктор LEGO Super Heroes 76239 Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом за доступною ціною, доставка по в... щесій Україні. bricksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
3 799 грн.

LEGO DC Бетмобіль «Тумблер»: бій з Опудалом 76239

"Готем буде дивитися, як я розриваю твій розум на частини. Я зріжу з твого обличчя маску - і весь світ побачить страх в твоїх... щеочах. Тоді вони всі теж зрозуміють: немає у них ні рятівника, ні надії. Може, і Бетмена вже немає? " - Опудало (Batman: Arkham Knight)
Constructors.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 14 днів від магазину
Поскаржитись
3 199 грн.

LEGO Бетмобіль «Тумблер»: сутичка з Пугалом (76239)

Tehnoexpert.com.uaМенше року
(Львів)
Поскаржитись
3 152 грн.

Конструктор LEGO 76239 DC Batman Batmobile Бэтмобиль «Тумблер»: схватка с

Маркетплейс: Rozetka.ua  Spirite З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
3 899 грн.

Lego Super Heroes Бетмобіль «Тумблер»: бій з Пугалом 76239

Маркетплейс: Rozetka.ua  BrickSale З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
3 719 грн.

Конструктор LEGO Super Heroes DC Бетмобіль «Тумблер»: бій з Пугалом 422 де

Маркетплейс: Rozetka.ua  IQ Kids З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
3 899 грн.
Відеоогляди

Конструктор Lego під назвою «Бетмобіль Тумблер: сутичка з Пугалом» складається з 422 деталей. Він призначений для вікової групи 8+ і представляє лінійку за мотивами всесвіту DC Comics Super Heroes.

Крутий Бетмобіль

В основі Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239 лежить збірна модель знакового транспортного засобу Бетмена — Тумблера. Бетмобіль вийшов дійсно реалістичним, добре деталізованим як зовні, так і в салоні. Гідні ігрові можливості забезпечує наявність двох стріляючих шипометів поблизу передніх коліс, а також відкидний дах, що дозволяє посадити всередину двох чоловічків.

У своїй вартісній і ціновій категорії автомобіль заслужено претендує на статус одного з кращих в плані дизайну, акуратності та продуманості деталей. Що вже говорити, якщо навіть багато дорослих колекціонери порівнюють цей Бетмобіль з великим набором DC Batman Batmobile Tumbler 76240 і часто віддають перевагу саме молодшій версії.

Сумісно з іншими серіями DC і машинками Lego

Крім авто в конструкторі є дві фігурки: головний герой Бетмен і його противник — лиходій Пугало. Обидва, само собою, озброєні та добре опрацьовані. Так, у Бетмена є добротний тканинний плащ і відразу дві голови на вибір. Одна — звичайна з двома емоціями (з закритим ротом і невеликим вищиром) і друга — чорна а-ля озлоблений «зомбі».

Конструктор прекрасно поєднується з різними наборами всесвіту DC, наприклад, з Batcave Clayface Invasion 76122. А класний Бетмобіль не загубиться і в іграх з іншим наземним транспорт з близьких вікових груп.

Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239 — досить універсальний подарунок, адже підійде і фанатам Бетмена, і майже будь-якому хлопчикові, люблячому машинки.

Динаміка цін на Lego Batmobile Tumbler Scarecrow Showdown 76239

Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші