Україна

Конструктор Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Фото - Конструктор Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266
Відео 18Фото 21
Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266
Вік
16+
Уподобання
для хлопчиків
Матеріал
пластик
Тип гри
космос
Кількість деталей
1087 шт
Кількість персонажів
2 шт
З'єднання
блочне
Розмір готової іграшки
200x220x200 мм
Офіційний сайт
lego.com
Дата додавання на E-Katalog
червень 2019

Високодеталізований блоковий конструктор для складання моделі посадкового модуля Eagle космічної системи NASA Apollo 11 Lunar Lander. Являє собою модель житлового космічного апарату, вперше доставив людину на поверхню Місяця. Випуск конструктора приурочений до 50-річчя висадки на місяць американських астронавтів. Зібрана модель може стати важливим елементом повноцінної гри, використовуватися в навчальному процесі загальноосвітніх шкіл або зайняти гідне місце на полиці і стати перлиною домашньої колекції.

Має повну схожість з оригіналом, складається з 1087 деталей, що дозволяють зібрати реалістичну модель зі збереженням основних пропорцій. Набір розрахований на вік від 16 років, також буде цікавий юним любителям Космосу і фанатам, що колекціонують автентичні фірмові моделі космічних апаратів. Належить до конструкторів підвищеної складності з сімейства LEGO Creator Expert зразка 2019 року.

Робота над складанням цієї моделі дозволить користувачам по новому поглянути на світ інженерії і дізнатися особливості роботи різних механізмів. У набір також входить підставка для вертикального експонування, модель відеокамери, лазерний рефлектор, дві невеликих фігурки американських астронавтів із золотистими шоломами для рольової гри за мотивами висадки на місяць, а також буклет про пілотовані місії Аполлона.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Lego 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Lego.

Купити Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Усі ціни 10 →

Блоковий конструктор LEGO NASA Apollo 11 Lunar Lander (10266)

Бренд: LEGO Тип: Блоковий конструктор Серія: Lego Creator Інтереси LEGO: космос Стать дитини: для хлопчика... щеВік: від 16 років Матеріал: пластик Розміри, см: 20х22х20 Кількість деталей: 1087 Елементи живлення: немає Опис: Ви були народжені, щоб досліджувати всесвіт! Створюйте та надихайте астронавтів наступного покоління за допомогою космічних ракет і транспортних засобів LEGO® -
Davi.com.uaМенше року
(Київ)
Поскаржитись
4 390 грн.

LEGO 10266 НАСА Аполлон 11 Лунный Ландер

Эксклюзивный набор Лего 10266 Аполлон 11 НАСА из серии Криейтор. Конструктор является новинкой второго полугодия 2019 года.... щеВключает 2 минифигурки астронавтов с изображением НАСА и золотыми шлемами. Этот конструктор LEGO содержит подробную копию лунного корабля Eagle с отдельными ступенями подъема и спуска, а также изображение лунной поверхности с кратером, следами ног и флагом США.
Playzone.com.uaЗ нами 6 років
(Київ)
Поскаржитись
5 999 грн.

Блоковий конструктор Lego Nasa Apollo 11 Lunar Lander (10266)

Ви були народжені, щоб досліджувати всесвіт! Створюйте та надихайте астронавтів наступного покоління за допомогою космічних р... щеакет і транспортних засобів LEGO® - Let's's Go! Відсвяткуйте першу посадку людини на Місяць за допомогою цього набору Nasa Apollo 11 Lunar Lander, розробленого в співпраці з Наса, щоб відзначити 50-річчя історичної події, який підкорив світ. Ця колекційна модель має дуже
Openshop.uaЗ нами 3 роки
(Київ)
Поскаржитись
4 649 грн.

Конструктор Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Високодеталізований блоковий конструктор для складання моделі посадкового модуля Eagle космічної системи NASA Apollo 11 Lunar... щеLander. Являє собою модель житлового космічного апарату, вперше доставив людину на поверхню Місяця. Випуск конструктора приурочений до 50-річчя висадки на місяць американських астронавтів. Зібрана модель може стати важливим елементом повноцінної гри,
Tehnoexpert.com.uaМенше року
(Львів)
Поскаржитись
4 164 грн.

LEGO НАСА Аполлон 11 Місячний Ландер 10266

Купити офіційний конструктор LEGO EXPERT 10266 НАСА Аполлон 11 Місячний Ландер за доступною ціною, доставка по всій Україні.... щеbricksadd.com.ua інтернет-магазин оригінального LEGO.
Bricksadd.com.uaЗ нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
5 999 грн.
ще 5 пропозицій
Відеоогляди

Динаміка цін на Lego NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Підбір за параметрами
Моделі
Lego (вік дитини) 
Інші