Україна
Каталог   /   Дитячі товари й іграшки   /   Іграшки й розваги   /   Машинки й техніка

Моделі екскаваторів

 ціни на 582 моделі  

Екскаватор

— хоча екскаватори являють собою окрему специфічну категорію техніки, деякі виробники і продавці не відокремлюють їх від навантажувачів. Тому шукати подібну техніку можна як у цьому пункті, так і в п. «навантажувачі».
екскаватор
очистити
Виводити
екскаватор, від 3 років, масштаб - 1:43, розміри - 6.4 х 16.2 х 7.2 см
Дерев'яна машинка «Екскаватор» - це функціональна іграшка, яка буде цікава як хлопчикам, так і дівчаткам. «Екскаватор» допоможе дітям розвинути уяву, творче мислення, логіку і моторику рук і коор ще→динацію рухів. Іграшка повністю зроблена з дерев'яних матеріалів, тому є абсолютно безпечною. Дерев'яна машинка «Екскаватор» призначена для дітей від трьох років.
1 329Купити!
грн.
Repka.ua
З нами 5 років
(Київ)
Поскаржитись
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
359Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Ігровий набір Lena Trucking gravel «Екскаватор» тішить сучасним дизайном, яскравими кольорами та якістю матеріалів. Можна використовувати для ігор в пісочниці або вдома. Машинка є зменшеною копією ще→справжньої будівельної техніки. Характеристики: - колеса, що обертаються; - відкидні та поворотні деталі (ківш, стріла, кабіна); - іграшка виготовлена з удароміцного пластику. У комплект входить фігурка водія. Висота: 20-30 см. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
359Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Ця іграшка стане гідним представником колекції автомобільної техніки кожного хлопця! Тематичні світлові та звукові ефекти допоможуть надати грі з машинкою ще більшу реалістичність, зробивши її ціка ще→вою та захоплюючою. Модель виготовлено з якісних і міцних матеріалів, що захищає її від пошкоджень. Іграшка сприятиме розвитку уяви, логічного мислення та сенсорного сприйняття дитини. Живлення: 3 батарейки типу AG13 (входять у комплект).
399Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
З машинкою Big Motors «Екскаватор» колекція спецтехніки юного автолюбителя поповниться цікавим екземпляром. Характеристики: - інерційний механізм; - високий рівень деталізації; - вбудовані ще→світлові і звукові ефекти; - рухливий ківш і колеса, що обертаються. Елементи живлення (входять в комплект): 3 батарейки типу AG13. Розвиває уяву, логіку і дрібну моторику. Рекомендовано для дітей з 3-х років.
449Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Екскаватор Hot Wheels в своєму оригінальному гоночному жовто-червоному стилі стане твоїм помічником у виконанні захоплюючої роботи. Збоку і на кабіні зверху у нього є значки у вигляді вогню. Ззаду в ще→становлений потужний двигун, який розгонить машину до великої швидкості. Подивися на ці великі колеса - вони не застрягнуть в піску, землі, проїдуть гори і воду. Сірий ківш піднімає під великим кутом будівельний та інший вантаж, який потрібно довести до іншого місця. Сідай в твою кабіну за кермо новенького екскаватора і почни вивчати цікаву професію. Іграшка підходить для дитини від 3 років, яка захоплюється тематикою гонок, грою в професії.
449Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Екскаватор Volvo пофарбований у жовто-сірий колір, як оригінальна версія екскаватора в реальну велічину. Транспорт дозволить тобі переносити з місця на місце вантаж, такий як грунт, камені, воду, пі ще→сок. Ти точно доберешся куди тобі потрібно за допомогою великих коліс. З їх допомогою тобі не страшна нерівна місцевість. Сідай в кабіну за кермо такого важкоатлета, який може практично все. Його передній ківш піднімається на велику висоту, тому ти з легкістю виконаєш важливе завдання. Іграшка підходить для дитини старше 3 років, яка захоплюється грою в машинки і фантазує про професії.
499Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Якщо ваш малюк любить спостерігати за будівельною технікою, тоді одна з машинок з серії будівельних автомобілів Автопром – чудовий подарунок для нього. Ви можете вибрати екскаватор, а також ін ще→ші види машин - підйомний кранабо самоскид - залежно від уподобань вашої дитини. Щоб гра була більш реалістичною, у машинок є світлові та звукові ефекти. Під час гри з машинкою хлопчик розвиває свою уяву, уявляє себе в ролі будівельника. Розмір машинки: 8,5 х 25,5 х 15 см. Машинки виготовлені з пластику, безпечного для дітей. В наборі є батарейки для машинки. Для хлопчиків від 3-х років.
559Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Ця автомодель Автопром КРАЗ Екскаватор відрізняється оригінальним, привабливим і сучасним дизайном. За допомогою моделі будівельної техніки малюк зможе вигадати безліч захопливих сюжетів для гри. ще→Іграшка оснащена інерційним принципом руху, що допомагає урізноманітнити гру. Процес гри супроводжується тематичними світловими та звуковими ефектами. Юний автолюбитель
599Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Екскаватор Battat - чудова іграшка для дитини. Ексклюзивна красива машина підійде для самих маленьких діток. У вантажівки є рухливі частини. Чудово підійде для гри в пісочниці та подужає будь-які пе ще→решкоди на шляху. Рухомі частини машинки дозволять по-справжньому імітувати завантаження та вивантаження кузова, що зробить гру ще більш веселою та захоплюючою. Упаковка відкрита. Розвиває дрібну моторику, логіку, увагу та емоційне сприйняття дитини. Машинка зроблена з нетоксичного пластика, тому гра з нею абсолютно безпечна. Порадуйте свого малюка!
659Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Запросіть дитину в захоплюючу гру на тему будівництва разом з красивим екскаватором від бренду Lena. Розмір іграшки становить 44 см. Машинка підходить для ігор вдома і на вулиці. Функціональний ківш у ще→правляється робочою ручкою. Кабіну можна відкривати. Сталеві осі забезпечують надійність і стійкість. Іграшка поставляється в картонній упаковці. Гра сприяє розвитку моторики, координації рухів, спритності, вмінню грати в команді. Екскаватор розрахований на дітей від двох років. Високоякісні матеріали відрізняються тривалим терміном експлуатації і витримують будь-які погодні умови.
669Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
З будівельною технікою Автопром Екскаватор дитина зможе зібрати колекцію спец техніки, в яку входить гусеничний екскаватор зі стрілою і ковшем, бетоноукладач та екскаватор з ковшем.. Техніка вигляд ще→ає максимально деталізованою та у масштабі машинок 1:16 від реального розміру. В іграшці присутні світлові ефекти — це діодні маячки на даху та звукові ефекти, що добавляють реалізму
675Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Екскаватор Bburago Construction New Holland – це ідеальний подарунок для вашого хлопчика! Ця реалістична і красива модель принесе йому чимало радісних годин. Він зможе грати автомобілем як самостійн ще→о, так із друзями. У машини навіть логотипи відповідають реальному прототипу. Ківш і підйомник опускаються і піднімаються, а шини мають великі і серйозні протектори. З такою технікою не страшно вирушити навіть на найскладніше виробництво або будівельний майданчик. Модель екскаватора має дуже хорошу деталізацію і зроблена з якісного пластику з металевими частинами. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
675Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Автомодель Bburago Екскаватор Volvo EC220E — це одна з кращих моделей подібного роду. Вона не тільки подарує вашій дитині захопливу гру, але і стане родзинкою будь-якої колекції автомоделей. Екскав ще→атор виконаний дуже реалістично, в моделі опрацьовані всі деталі, навіть логотип Volvo прописаний, як у справжньої машини. до того ж ківш екскаватора рухомий, дитина зможе підняти і опустити
969Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Автомодель Bruder Міні-екскаватор CAT з фігуркою — чудовий не тільки своїми розмірами, але й величезною потужністю. Міні-екскаватор вражає своїм деталізованим обладнанням, яке включає повністю фун ще→кціональний важіль екскаватора, обертове шасі та рухоме лезо плуга. В комплект також входить фігурка з серії bworld. Це означає, що роботи на будівельному майданчику можна починати відразу після розпакування. Виготовлений з високоякісного пластику. Масштаб: 1:16. Рекомендований вік: від 4-х років підходить для ігор вдома та на вулиці.
1 119Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Ця машина із серії TOP PROFІ SERІES - копія реальної техніки в масштабі 1:16, маленький представник великої родини професійних машин. Машина виконана з високим рівнем деталізації, її можна використо ще→вувати для гри в приміщенні та на вулиці. Технічні характеристики: платформа екскаватора повертається на 360 градусів, що дозволяє легко переміщувати вантаж з місця на місце;стріла
1 329Купити!
грн.
Sokol.ua
З нами 7 років
(Київ)
Поскаржитись
1 749Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Автомодель Bruder Міні-екскаватор Cat сподобається поціновувачам міської спецтехніки. Підійде для дітей, які обожнюють будівництво. Екскаватор на гусеницях проїде по будь-якому бездоріжжю, а рухоми ще→й ківш спереду викопає яму потрібної глибини. Двері кабіни відчиняються — туди можна помістити фігурку водія (немає в комплекті). Розмір іграшки становить 41 см. Масштаб — 1:16. Виготовлено з якісного ударостійкого пластику жовтого та чорного кольорів. Гра із екскаватором Bruder сприяє розвитку дрібної моторики, логічного мислення, просторового сприйняття, пам'яті та концентрації уваги. Рекомендовано для дітей від 4-х років.
1 779Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Ця машина із серії TOP PROFІ SERІES - копія реальної техніки в масштабі 1:16, маленький представник великої родини професійних машин. Машина виконана з високим ступенем деталізації, її можна використо ще→вувати для гри в приміщенні та на вулиці. Технічні характеристики:   платформа екскаватора повертається на 360 градусів, що дозволяє легко переміщувати ґрунт із місця на місце;стріла
2 129Купити!
грн.
Будинок Іграшок
З нами 1 рік
(Київ)
Поскаржитись
Іграшкові машинки Bruder "Вантажівка Маn і екскаватор Liebherr" призначені для хлопчиків від 3-х років. Яскрава техніка червоного та жовтого кольорів приверне увагу малюків і подарує довгі години н ще→асиченої та веселої гри. З машинами хлопчики вигадають захопливі сюжети по ремонту доріг, наприклад, або пригоди на будівництві. Іграшки виготовлені з пластику. Ігри з машинками допоможуть хлопчикам розвивати уяву, моторику, сприйняття простору. Масштаб вантажівки: 1:16. У комплекті: - самоскид; - екскаватор.
ще 24 товари
Сторінки:
1 2 3 4 5 ... 25
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Напрямок
Тип
Масштаб
Додатково
Колір
Очистити параметри
Каталог машинок 2024 - новинки, хіти продажів, купити машинки й техніка.