Україна

Виделки туристичні

 ціни на 18 моделей  

Виделки

— традиційні туристичні вилки зазвичай мають складну рукоять, яка робить прилад більш компактним в неробочий час і полегшує перенесення. Зустрічаються й інші варіанти — наприклад, повнорозмірні цілісні вилки з надлегких сплавів; а іноді в цю категорію відносять навіть прилади для барбекю.

Відзначимо, що найбільш необхідними приладами досвідчені туристи вважають ложку і ніж; вилка має порівняно вузьку спеціалізацію і без неї в багатьох випадках можна обійтися. Тому туристичних вилок в чистому вигляді випускається порівняно небагато — більш популярні звичайні ложки, а також комбіновані ложки-вилки (див. відповідні пункти).
виделки
очистити
Виводити
41Купити!
грн.
Smart-buy.com.ua
Менше року
(Бровари)
Поскаржитись
Це відмінне співвідношення ціни та якості. Одна з найбюджетніших моделей, яка при цьому прослужить вам не один рік. Особливості SeaToSummit Camp Cutlery Fork: - легка та міцна - ще→виготовлена з матеріалів, стійких до високих температур. - не дряпає тефлонове покриття - отвір для карабіну на кінці ручки Характеристики вилки Camp Cutlery Fork: - Вага: 10 г; - Довжина: 18 см; - Матеріал: BPA Free Food Grade Glass Reinforced Polypropylene.
315Купити!
грн.
COMFY.ua
З нами 9 років
(Київ)
Поскаржитись
Тип внутрішнього покриття/Без покриття|Матеріал корпусу посуду/Алюміній|Зовнішнє покриття/Без покриття|Номінальний об'єм, л/Ні|Кількість предметів/1|Можливість миття в посудомийній машині/Так|Гарантій ще→ний термін/1 рік|Діаметр/Немає|Колір виробника/Сірий|Комплектація/Виделка кухонна|Бренд/Sea to Summit|Країна виробництва/Китай
328Купити!
грн.
Smart-buy.com.ua
Менше року
(Бровари)
Поскаржитись
У столових приладах AlphaLight використовується міцний твердий анодований авіаційний алюміній у поєднанні з гладкою, але міцною формою для створення дуже легкого посуду за доступною ціною. При ж ще→орсткому анодуванні алюмінію він утворює своєрідний екзоскелет, тому форма посуду може бути тоншою і легшою. Ця загартована оболонка також герметизує алюміній, тому немає ризику
1 643Купити!
грн.
Comtrading.ua
З нами 4 роки
(Київ)
Поскаржитись
Вилки одноразовые Кот Договор Пластиковые 10 шт. (4820204405618)
1 696Купити!
грн.
Comtrading.ua
З нами 4 роки
(Київ)
Поскаржитись
Вилки одноразовые Быстроkoff Пластиковые прозрачные 100 шт. (10711)
1 732Купити!
грн.
Fonarik.ua
З нами 9 років
(Київ)
Поскаржитись
Разделочная вилка из новой коллекции от Victorinox - Swiss Modern.
1 764Купити!
грн.
Comtrading.ua
З нами 4 роки
(Київ)
Поскаржитись
Вилки одноразовые Linpac Деревянные 100 шт. (11160)
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри
Каталог іншого туристичного посуду 2024 - новинки, хіти продажів, купити інший туристичний посуд.