Україна

Інструмент для манікюру

 ціни на 589 моделей  
Виводити
41Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана за 1 одиницю товару. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 шт. Матеріал: нержавіюча сталь. Довжина – 11.5 см Універсальні манікюрні ножи ще→ці застосовують для обрізання нігтів. Для збереження ідеального стану інструменту (ріжучої частини) рекомендується зберігати в чохлі, щоб уникнути механічних пошкоджень. Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
45Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Кожна жінка мріє мати якісний та красивий манікюр. Але іноді часу на салонні процедури просто немає, і тоді на допомогу приходять манікюрні інструменти. Обрізувач здатний за кілька хвилин позбавити в ще→ас від кутикули, що відросла, і зробити нігтики красивими і доглянутими. Виріб не ушкоджує нігтьову пластину та не залишає слідів. Ціна вказана за 1 набір (3шт.) В 1 упаковці 12
61Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана за 1 одиницю товару. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 одиниці. Щітка 2 в 1. Матеріал: пластмаса Розміри - 21см х 7см х 4см ще→Однією стороною можна прибирати килим (поверхня з щіткою, що обертається) Другу поверхню можна чистити одяг (кашемірова поверхня) Індивідуальна упаковка. Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
72Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Щипці манікюрні 10 см (великі) відмінний для роботи з середньою по товщині шкірою і зводять до мінімуму можливість поранити клієнта. Плавне змикання полотен, ергономічність та зручна форма ручок забез ще→печують майстру максимальний комфорт та легкість під час тривалої роботи з ними, не викликаючи втоми в руці. Ціна вказана на 1 шт. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 одиниці. Матеріал: сталь Довжина: 10 см Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
73Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана на 1 педикюрний набір. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від одного набору. Наш педикюрний набір, це ідеальне рішення щодо догляду за Вашими нігтями в домашніх ще→умовах. З ним Ви завжди зможете підтримувати свої нігті у відмінному стані, не витрачаючи часу та фінансів на дорогих спеціалістів. У наборі є все необхідне для експрес-педикюру: - міцні сталеві ножиці - щітка для чищення та полірування нігтів - 2 пилочки з алмазним напиленням - сталевий пінцет - кліпер -розділювач для пальців Гарантія якості!
73Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана за 1 педикюрний набір. Виробник – Китай. Замовлення можна здійснювати від одного набору. У 1 упаковці – 20 наборів. У 1 ящику - 1200 наборів. У наборі ще→: - кліпер - паличка для нігтів - Пензлик - пилочки (2шт.) Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
89Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Щипці манікюрні 9.5 см (малі) відмінний варіант для роботи з середньою по товщині шкірою і зводять до мінімуму можливість поранити клієнта. Плавне змикання полотен, ергономічність та зручна форма ручо ще→к забезпечують майстру максимальний комфорт та легкість під час тривалої роботи з ними, не викликаючи втоми в руці. Ціна вказана на 1 шт. Виробництво – Китай. Замовлення можна здійснювати від 1 одиниці. Матеріал: сталь Довжина: 9.5 см Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
111Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана за 1 упаковку. Виробник – Китай. Кількість в упаковці - ≈100шт (+- 3 шт) Замовлення можна здійснювати від 1 упаковки Матеріал: дерево Довжина – 12 см ще→Товщина - 4 мм
139Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Правильний догляд нігтів неможливий без наявності всіх потрібних для цього інструментів. Для якісної процедури манікюру ножиць та пилочки буде замало. Тому в інтернет-магазині FromFactory додатково пр ще→едставлені щипці педикюрні. Педикюрні щипці мають високу міцність і посилену конструкцію. Це дозволяє працювати з грубими і врослими нігтями на ногах навіть у літніх клієнтів, не
168Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Ціна вказана за 1 пилку. Замовлення можна здійснювати від 1 одиниці. Виробництво - Китай. Матеріал: пластик Пилка виконана з високоякісного пластику. У комплект вход ще→ить 1 запасна насадка для видалення мозолів. Пилка працює від 4 батарейок 1.5 V формату АAA. Має вимикач вбудований в ручку. Зазначені розміри та вага товару, позначені в тому вигляді в якому товар представлений для продажу (він може бути, як за 1шт/1упаковку/у зібраному вигляді тощо)
168Купити!
грн.
Fromfactory.com.ua
Менше року
(Харків)
Поскаржитись
Доглянуті ніжки – це запорука бездоганного образу! На жаль, досягти ідеального ефекту непросто. Особливо, із сучасним темпом життя, не завжди вистачає часу. Саме тому наш інтернет-магазин подбав про в ще→ас і пропонує такий товар як - електрична роликова пилка! Електрична роликова пилка - делікатно і безпечно видаляє верхні шари шкіри, роблячи ваші ступні ідеально гладкими! На
ще 24 товари
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Каталог інструменти для манікюру 2024 - новинки, хіти продажів, купити інструмент для манікюру.