Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Медицина й реабілітація   /   Інше для медицини

Інше для медицини NEO

 ціни на 3 моделі  
NEO
очистити
Виводити
Фільтруючий патрон A1 NR NEO (арт. 97-360) забезпечує захист дихальних шляхів від органічних випарів. Призначений для використання з напівмаскою NEO 97-350. СЕ-маркування – це гарантія безпеки, що під ще→тверджує, що виріб відповідає всім вимогам європейських директив. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
СИЛІКОНОВА НАПІВМАСКА НА ДВА ФІЛЬТРУЮЧИХ ПАТРОНА (ПРОДАЄТЬСЯ БЕЗ ФІЛЬТРУЮЧИХ ПАТРОНІВ)МАРКА: NEOСиліконова напівмаска NEO (арт. 97-350) забезпечує захист дихальних шляхів від різних небезпек, в залежн ще→ості від використовуваних патронів або фільтрів. Продається без патронів, завдяки чому можлива найкраща підбірка фільтруючих патронів в залежності від небезпеки. СЕ-маркування - це гарантія безпеки, підтверджує, що виріб відповідає всім вимогам європейських директив. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів. Матеріал упаковки картонДля використання з арт. 97-360, 97-362
Устілка NEO для взуття з активованим вугіллям Actifresh – універсальний розмір – для обрізки під потрібний розмір, 10 шт. Устілки до черевиків Neo з активованим вугіллям. Гарантують високу якість і к ще→омфорт користування. Забезпечують ефективне усунення неприємних запахів. Універсальний розмір дозволяє пристосувати устілку до власних потреб.
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Очистити параметри
Каталог NEO 2024 - новинки, хіти продажів, купити інше для медицини.