Україна
Каталог   /   Косметика й парфумерія   /   Косметика   /   Стайлінг для волосся

Стайлінг для волосся ALCINA

 ціни на 12 моделей  
ALCINA
очистити
Виводити
Alcina #ALCINA Style, 75 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання Alcina ALCINA Style надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає об'єму від коренів фіксує зачіску забезпечує пружність волосся підсилює природний блиск волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
420 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Nutri Shine, 50 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Відчуваєте, що вашому волоссю потрібно щось більше за звичайний догляд за допомогою шампуню, кондиціонера або навіть маски? Класична олія для волосся Alcina Nutri Shine стане чудовим доповненням до вашого щоденного догляду – вона подарує вашому волоссю додаткове живлення, допоможе відновити його еластичність, пружність і загальну гнучкість, сприятиме його регенерації і, не в останню чергу, подбає про розгладження поверхні. Після застосування засобу ви отримаєте більш м’яке, пружне, здорове та блискуче волосся з меншою схильністю до розпушування. Властивості: підсилює та зберігає відтінок волосся відновлює пошкоджену структуру волосся надає во…
750 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Gel Wax Natural, 60 мл, Гелі для волосся для жінок, Там, де для створення бажаної зачіски недостатньо лише гребінця, лаку або пінки, на допомогу прийде гель для волосся Alcina Gel Wax Natural. Він допоможе надати волоссю бажаної форми й вичаклувати ідеальну салонну зачіску. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Властивості: забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня не обтяжує волосся засіб підходить передусім для короткого волосся ефект мокрого волосся із блиском сильна фіксація Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
330 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Professional, 125 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Alcina Professional дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски надає волоссю життєвої сили та блиску сильна фіксація Склад: без аерозолю Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
400 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Hair Setting Lotion Strong Hold, 125 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alcina Hair Setting Lotion надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися надає об'єму від коренів екстрасильна фіксація зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку. Перед використанням ретельно струсніть.
400 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Strong, 150 мл, Блиски для волосся для жінок, Ваше волосся тонке й позбавлене об’єму? Пінка для укладання Alcina Strong допоможе вам створити омріяну пишну зачіску. Вона надає волоссю бажаного об’єму та блиску, трошки піднімає його й допомагає сформувати бажану зачіску. Пінка гарантує чудовий об’єм без переобтяження волосся, тривалий контроль і надійну фіксацію зачіски від коренів до кінчиків. Відсутність об’єму відійде в минуле, на зміну їй прийде пишність зачіски, про яку ви й не мріяли. Властивості: надає об'єму від коренів підсилює природний блиск волосся надасть ніжного аромату вашому волоссю Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажа…
420 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina #ALCINA Style, 50 мл, Пасти для волосся для жінок, Віск для волосся Alcina ALCINA Style відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску екстрасильна фіксація має стійкий ефект Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
420 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Molding Spray, 200 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Alcina Molding Spray дбає про фінальне укладання волосся і подовжує стійкість зачіски. Він зміцнює і фіксує зачіску будь-якої складності на тривалий час, забезпечуючи максимальний контроль над волоссям. Будьте певні, у вас не виб’ється жодне пасемко, до того ж волосся отримає захист від зовнішніх впливів, як-от вітер і волога. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
440 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Structuring Fibrous Wax Natural, 50 мл, Воски для волосся для жінок, Віск для волосся Alcina Structuring Fibrous Wax відмінно тримає форму зачіски та легко наноситься. Здивує своєю стійкістю. Властивості: легко сформує бажану зачіску природна фіксація елегантно розгладжує живить волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть необхідну укладку.
460 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Forming Gel, 100 мл, Гелі для волосся для жінок, Там, де для створення бажаної зачіски недостатньо лише гребінця, лаку або пінки, на допомогу прийде гель для волосся Alcina Forming Gel . Він допоможе надати волоссю бажаної форми й вичаклувати ідеальну салонну зачіску. Крім того, засіб забезпечує сильну фіксацію, тому з зачіски не виб’ється жодне пасмо, а волосся залишиться ідеально укладеним протягом усього дня. Властивості: створює ідеальний стайлінг сильна фіксація забезпечить стійкість зачіски упродовж цілого дня для створення креативних зачісок засіб підходить передусім для короткого волосся Спосіб використання: Нанесіть на волосся та сформуйте бажаний стайлінг.
480 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Styling Professional, 150 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка Alcina Styling Professional призначена для забезпечення фіксації і тривалої стійкості зачіски, а також для збільшення її об’єму. Вона надає волоссю бажаної пишності й блиску, підіймає його від коренів, допомагаючи сформувати зачіску на ваш смак. Завдяки своїм ідеальним фіксувальним властивостям пінка гарантує максимальний контроль над зачіскою і підтримує бажану форму впродовж усього дня – незалежно від того, працюєте ви, займаєтеся спортом або йдете на вечірку. Властивості: довготривалий ефект, на який ви можете покластися надає об'єму від коренів фіксує зачіску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніт…
530 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Alcina Modeling Mousse, 150 мл, Пінки та спреї для об’єму для жінок, Пінка для волосся Alcina Modeling Mousse надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: екстрасильна фіксація надає об'єму від коренів фіксує зачіску засіб передусім підходить для тонкого й ослабленого волосся Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку. Перед використанням ретельно струсніть.
530 грн.
Notino.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
Купити!
Notino.ua
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Призначення
Очистити параметри