Україна

Ліхтарик Stenson AT-9015B

Фото - Ліхтарик Stenson AT-9015B
Очікується у продажу
1 499 грн.
  
Універсальний туристичний світлодіодний ліхтар з ємним інтегрованим акумулятором, сонячною батареєю для зарядки в похідно-польових умовах (окремий модуль, що підключається власним кабелем), а також функцією powerbank-акумулятора для заряджання інших USB-гаджетів, наприклад, смартфонів, смартфонів, .п. Відрізняється високою автономністю та багатофункціональністю. Може відігравати роль пошукового ліхтаря, який призначений для освітлення віддалених об'єктів і для створення зони локального освітлення. Крім цього, в комплект поставки входять три зовнішні LED-лампи, що підключаються кабелями (уточніть комплектацію продавця). Сфокусований випромінювач може працювати в режимах яскравого та економічного світла, а ширококутний випромінювач, що складається з SMD LED-елементів, створює велику зону...яскравого розсіяного світла на дистанції до 10 м. Stenson AT-9015B позиціонується як продукт середньої цінової категорії, призначений для освітлення та наметах малих, середніх та великих розмірів. Стане в нагоді у туристичних походах та польових таборах, на пікніках та різних виїзних заходах. Допоможе організувати комфортні побутові умови на нічній рибалці. Обладнаний зручною ручкою для перенесення, яка також може використовуватися для підвішування на гілці, мотузці або тенту. Впорається з роллю аварійного (запасного) джерела світла у міській квартирі або у приватному будинку. Буде корисним при блекауті.
в списокмої списки
Stenson AT-9015B
Основне
Типручний світильник
туристичний
Характеристики
Тип ламписвітлодіоди
Кількість діодів5 шт
Додаткові режими1 шт
світильник
виносні лампи
Живлення
Джерело живленняакумулятор
Ємність акумулятора9000 мАгод
Сонячна батарея
Функція Power Bank
Комплектація
КомплектаціяЗП ліхтарика
елемент(и) живлення
Інше
Крюк для підвішування
Матеріал корпусапластик
Довжина20 см
Дата додавання на E-Katalogлистопад 2023
3 додаткові виносні лампочки. Вбудований радіоприймач, Bluetooth, MP3.

Універсальний туристичний світлодіодний ліхтар з ємним інтегрованим акумулятором, сонячною батареєю для зарядки в похідно-польових умовах (окремий модуль, що підключається власним кабелем), а також функцією powerbank-акумулятора для заряджання інших USB-гаджетів, наприклад, смартфонів, смартфонів, .п. Відрізняється високою автономністю та багатофункціональністю. Може відігравати роль пошукового ліхтаря, який призначений для освітлення віддалених об'єктів і для створення зони локального освітлення.

Крім цього, в комплект поставки входять три зовнішні LED-лампи, що підключаються кабелями (уточніть комплектацію продавця). Сфокусований випромінювач може працювати в режимах яскравого та економічного світла, а ширококутний випромінювач, що складається з SMD LED-елементів, створює велику зону яскравого розсіяного світла на дистанції до 10 м. Stenson AT-9015B позиціонується як продукт середньої цінової категорії, призначений для освітлення та наметах малих, середніх та великих розмірів.

Стане в нагоді у туристичних походах та польових таборах, на пікніках та різних виїзних заходах. Допоможе організувати комфортні побутові умови на нічній рибалці. Обладнаний зручною ручкою для перенесення, яка також може використовуватися для підвішування на гілці, мотузці або тенту. Впорається з роллю аварійного (запасного) джерела світла у міській квартирі або у приватному будинку. Буде корисним при блекауті.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Stenson 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Stenson.

Динаміка цін на Stenson AT-9015B

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами