Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   Кавоварки й кавомашини   /   Krups

Кавоварка Krups Essential EA 8010 нержавіюча сталь

Фото - Кавоварка Krups Essential EA 8010 нержавіюча сталь
Фото 3
Очікується у продажу
9 999 грн.
Модель оснащена вбудованою кавомолкою і призначена для приготування виключно кави в зернах. Крім чашки міцного еспресо, може також порадувати порцією капучіно. Реалізована можливість регулювання ступеня помелу і одночасного приготування двох чашок. Також варто зазначити системи попереднього підігріву чашок і автоматичного відключення пристрою.
в списокмої списки
Krups Essential EA 8010 нержавіюча сталь
Колір
Типеспресо (автоматична)
Вбудована кавомолка
Кавав зернах
Програми і регулювання
Режимиамерикано
Приготування молочних напоївручне
Регулюванняступінь помелу зерна / 3 ступеня /
міцність напою / 2 ступеня /
об'єм напою / 20 – 220 мл /
температури / 3 ступеня /
жорсткості води
Характеристики
Порцій за 1 раз2 шт
Резервуар для води1.7 л
Об'єм кавомолки260 г
Функції та можливостіпідігрів чашок / кавника
самоочищення
Тиск15 бар
Інше
Споживана потужність1450 Вт
Габарити (ШхВхГ)37x25x33 см
Дата додавання на E-Katalogгрудень 2010

. Модель оснащена вбудованою кавомолкою і призначена для приготування виключно кави в зернах. Крім чашки міцного еспресо, може також порадувати порцією капучіно. Реалізована можливість регулювання ступеня помелу і одночасного приготування двох чашок. Також варто зазначити системи попереднього підігріву чашок і автоматичного відключення пристрою.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Krups 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Krups.
1
1
4
5
Мрія ледащо: натиснув кнопку - отримай якісну каву і не парься
  
П'ю каву все своє свідоме життя, люблю якісну зернову каву і тепер, коли у мене з'явилася фінансова можливість купити хорошу автоматичну кавову машину, нарешті позбавився необхідності варити каву вручну.
Повна автоматизація процесу варіння. Я просто ставлю чашку, натискаю кнопку і через 2-3 хвилини отримую свою улюблену каву. Звичайно, потрібно попередньо завантажити в машину зерна і залити гарну воду, але зерен міститься більше 300 грам, а води близько двох літрів. Нам із дружиною такого завантаження у будні дні вистачає щонайменше на чотири-п'ять днів, причому вода закінчується раніше, ніж зерна. Я віддаю перевагу "ядерному" еспресо, дружині більше за смаком американо або капучино. Як я вже згадував еспресо робиться дуже швидко, тим більше, що в машині є два паралельно працюючі бойлери, і є функція подвійного, по об'єму, помелу для приготування великих чашок (помел можна регулювати, як і міцність кави). Процес приготування капучино не повністю автоматизований і маніпуляції з молоком чи вершками потрібно робити наполовину в ручному режимі. Але результат все одно виходить чудовим, тільки вершки підійдуть не будь-які. Брати бажано лише натуральні, без рослинних жирів, та "адаптовані для збивання" шляхом введення натуральних стабілізуючих добавок.
Сильно шумить під час роботи. Але це і зрозуміло, адже безшумних кавомолок ще не вигадали. Підігрів чашок із вже приготованим напоєм слабкий. Сказати що вона зберігає каву гарячою буде перебільшенням, швидше вона залишається теплою. Для роботи капучинатора підійдуть далеко не будь-які вершки, а лише високоякісні натуральні та жирні.
Показано 1 з 14 відгуків
ще 10 відгуків
anonim
22 грудня 2018, 13:08
Горит кнопка очистки кофейной группы #
дмитрий
19 травня 2011, 15:49
Проблема...горит постоянно крайняя левая лампа #
попробовал все,что можно...
Виктория
29 червня 2011, 21:39
Проблема с подачей кофе #
Вода течет где-то под поддоном для капель, подачи кофе вообще нет...
Показано 3 із 4 запитань
ще 1 запитання

Надійність і комфорт в компактному корпусі

Бюджетна версія кавомашини від німецької компанії Krups поєднує в собі функціональність, простоту використання і бездоганний дизайн корпусу, для реалізації якого використовувалися тільки високоякісні матеріали: міцний пластик нержавіюча сталь.

Компактність і функціональність

Кавовий апарат відмінно підійде для власників невеликої кухні, оскільки габарити пристрою 37х25х33 см не займуть багато місця. Незважаючи на скромні форми, знімного резервуара для води об'ємом 1,8 літра і контейнера, розрахованого на 175 г кави, цілком достатньо, щоб підбадьорити свіжим напоєм велику родину.

Правда передбачено використання тільки кава в зернах, що може викликати обурення у багатьох користувачів, але якісна конусоподібна кавомолка з нержавіючої сталі в лічені секунди здійснює помел, регульований вручну.

Ароматна кава своїми руками

Управління апаратом зручне і зрозуміле. Самостійний вибір налаштувань дасть змогу задавати об'єм порції від 20 до 220 мл, температуру, жорсткість води і міцність кави, а кількість сировини кавоварка підбере автоматично, виходячи із заданих параметрів.

За допомогою регульованого адаптера можна підібрати висоту, виходячи з висоти чашки.

Автоматизована самоочищення

Використаний кави пресується у шайби і збирається в спеціальний відсік для макухи. По мірі забруднення робочих вузлів, кавова машина самостійно проводить самодіагностику і автоматично робить очищення.

Любителі більш ніжних напоїв, за типом лате, макіято і капучіно, можуть скористатися зручним капучинатором ручного типу. Але варто зазначити, що для отримання повітряної пінки, доведеться підбирати молоко або вершки з високим відсотком жирності і дуже якісні, інакше напій може бути зіпсований.

Наявність спеціальної пластини для підігріву чашок — плюс, але як стверджують користувачі, його робота не дуже ефективна, оскільки прогрів здійснюється в основному за рахунок загального прогріву апарата.

Додаткові функції і можливості кавоварки Krups Essential EA 8010:
  • Регульована висота дозатора для кави
  • Знімний лоток для крапель
  • Автоматичне відключення
Підбір за параметрами