Україна

Культиватор Einhell GC-RT 7530 (3431050)

Фото - Мотоблок / культиватор Einhell GC-RT 7530
Відео 7Фото 8
4 442 грн.
  
Купити!
Einhell-online.kiev.ua

Культиватор Einhell GC-RT 7530

Einhell-online.kiev.ua
Менше року
(Київ)
Поскаржитись
в списокмої списки
Einhell GC-RT 7530
Тип двигуна:електричний (мережа)
Ширина обробки:30 см
Глибина обробки:20 см
Потужність:750 Вт
Кількість передач:1 вперед

Легкий, компактний і легкий електричний мотокультиватор з кабельним живленням. Являє собою доступний садовий електроінструмент побутового класу, призначеним для використання на присадибній/прибудинкової території для підготовки газонів, обробки клумб, виконання робіт на невеликих городах та грядках. Для роботи машини потрібне підключення до побутової електричної мережі з напругою 220В, тобто необхідно використання подовжувачів або кабельних барабанів, що обмежує радіус дії пристрою.

Мотокультиватор Einhell GC-RT 7530 позиціонується як продукт базової цінової категорії, здатний виконувати операції розпушування і культивування ґрунту смугою 30 см на глибину до 20 см з допомогою 4 шабельних сталевих фрез. Обладнаний невеликим електродвигуном потужністю 750 Вт з надійною та захищеною черв'ячною передачею. Електродвигун дозволяє використовувати культиватор в теплицях і оранжереях, не завдаючи шкоди рослинам шкідливими викидами. Завдяки малій вазі (7 кг) машина маневрена і легко транспортується до місця роботи. Пристрій не потребує специфічних навичок для використання і менш вимоглива до користувачу, ніж бензинові моделі.

Всі характеристики
Характеристики GC-RT 7530
Основне
Тип двигунаелектричний (мережа)
Обробка землі
Ширина обробки30 см
Глибина обробки20 см
Кількість фрез4 шт
Швидкість обертання фрез400 об/хв
Характеристики конструкції
Редукторчерв'ячний
Кількість передач1 вперед
Двигун
Потужність двигуна750 Вт
Інше
Рівень шуму91 дБ
Вага7
Офіційний сайтeinhell.ua
Дата додавання на E-Katalogлютий 2016
Маркування виробника
3431050

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог Einhell 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі Einhell.
Відеоогляди

Недорогий культиватор із харчуванням від мережі

Провідний культиватор Einhell GC-RT 7530 - це компактний і легкий інструмент для обробки ґрунту в теплицях та на присадибних ділянках. Він розпушує землю за допомогою чотирьох сталевих фрез, які обертаючись зі швидкістю до 400 об/хв, легко проникають у ґрунт і перевертають його. Невелика ширина обробки (30 см) дозволяє прополювати вузькі ділянки між грядками, на клумбах, під кущами та на колах садових дерев. Але слід зазначити, що невисока потужність двигуна (750 Вт) не дозволяє замахуватися на складні та масштабні завдання. Практичний досвід показує, що даний культиватор добре розпушує лише легкий ґрунт. Тому його варто використовувати на «культурних» ділянках, за якими ведеться регулярний догляд. А ось на важких ґрунтах, на зразок жирного чорнозему або глинистого ґрунту, можуть виникнути складності через нестачу потужності. Також не варто використовувати Einhell GC-RT 7530 для обробки великих городів. Справа в тому, що його двигун схильний до перегріву під навантаженням, через що після кожних 15 хвилин роботи доводиться робити паузи для «відпочинку» інструменту.

Електрична лопата замість звичайної

Незважаючи на невисоку ціну, цей культиватор може похвалитися пристойною якістю. Його корпус зроблений із міцного пластику, а фрези – із гарного металу. Ручка інструменту не регулюється по висоті, але вона може складатися (для зменшення габаритних розмірів під час зберігання або під час перевезення у багажнику легкового автомобіля). Під час складання культиватора кнопку вимикача можна встановити під праву чи ліву руку. Завдяки невеликій вазі апарату (всього 7 кг), навіть тендітні жінки і люди похилого віку можуть спокійно працювати з цим інструментом і переносити його з однієї грядки на іншу. Тому електричний культиватор Einhell GC-RT 7530 відмінно підійде тим, хто хоче відмовитися від лопати та сапи, щоб витрачати менше сил при обробці городу або присадибної ділянки.

Динаміка цін на Einhell GC-RT 7530

  • Мінімальна
  • Середня
  • Максимальна
Підбір за параметрами
Einhell GC-RT 7530 часто порівнюють
Forte EPT-1400