Україна
Каталог   /   Косметика й парфумерія   /   Косметика   /   Креми й лосьйони

Креми

 ціни на 5862 моделі  

Крем

— одна з найвідоміших і поширених форм випуску косметики. Крем має консистенцію мазі, що дозволяє з легкістю наносити його на шкіру «голими руками», без використання тампонів, ватяних дисків та інших подібних пристосувань. При цьому розмір області нанесення і кількість крему можна вибирати на свій розсуд.

Призначення таких засобів може бути досить різноманітним: пом'якшення, зволоження, живлення, омолоджування, матування і т. ін. Те ж стосується областей тіла, на які розрахований той чи інший засіб (див. «Застосування»). Більшість кремів наносяться в розрахунку на всмоктування в шкіру, такі кошти не потрібно змивати; однак можуть бути і виключення.

Зазначимо, що креми можуть робитися на жирової або на водно-жировий (емульсійної) основі. Другу різновид можуть відносити до емульсій, докладніше про них див. відповідний пункт.
крем
очистити
Виводити
Eveline Cosmetics Strawberry Skin, 50 мл, Креми для рук для жінок, Крем Eveline Cosmetics Strawberry Skin досконало зволожує шкіру ваших рук, забезпечуючи їм необхідне зволоження. Властивості: зволожує та живить шкіру надає шкірі ніжності й еластичності захищає від негативного впливу довкілля запобігає надмірній сухості шкіри має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть крем на руки відповідно до потреби та масажуйте, поки крем не вбереться.
Ціна від 49 грн.
Порівняти ціни та купити Eveline Cosmetics Strawberry Skin бальзам-догляд для рук з ароматом полуни
49 грн.
80 грн.
Порівняти ціни2
Eveline Cosmetics Banana Care, 50 мл, Креми для рук для жінок, Крем Eveline Cosmetics Banana Care досконало зволожує шкіру ваших рук, забезпечуючи їм необхідне зволоження. Властивості: зволожує та живить шкіру надає шкірі ніжності й еластичності має приємний аромат миттєво поглинається Спосіб використання: Нанесіть крем на руки відповідно до потреби та масажуйте, поки крем не вбереться.
Ціна від 59 грн.
Порівняти ціни та купити Eveline Cosmetics Banana Care бальзам-догляд для рук 50 мл
59 грн.
70 грн.
Порівняти ціни2
ще 24 товари
Сторінки:
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Застосування
Час застосування
Призначення
Тип шкіри
Очистити параметри
Каталог кремів і лосьйонів 2024 - новинки, хіти продажів, купити креми й лосьйони.