Україна
Каталог   /   Авто та мото   /   Автохімія та мастила   /   Автошампуні

Автошампуні для безконтактної мийки

 ціни на 8 моделей  

Для безконтактної мийки

— автошампуні, призначені для мийки авто безконтактним способом — за допомогою струменя води. Така мийка вимагає використання специфічної, досить дорогої техніки; для звичайного домашнього гаража-це занадто дорого і складно, а тому безконтактний спосіб (і засоби для нього) знайшов своє застосування в основному на професійних стаціонарних автомийках.

Зазвичай, співробітники таких підприємств знайомі зі специфікою використання безконтактних автошампунів. Для решти ж відзначимо лише кілька ключових моментів. Безконтактна мийка загалом вважається набагато ефективніше ручного, при цьому здійснюється така процедура швидше і з меншими зусиллями. Водночас варто враховувати, що подібна ефективність не в останню чергу зумовлена досить «агресивним» складом безконтактних автошампунів. Такі склади безпечні для самих авто, однак навіть при попаданні на шкіру вони можуть викликати роздратування, не кажучи вже про більш чутливих частинах тіла (очі, слизові оболонки). Тому при застосуванні подібних засобів треба обов'язково дотримувати запобіжні заходи та застосовувати засоби захисту.
для безконтактної мийки
очистити
Виводити
269Купити!
грн.
Mta.ua
З нами 6 років
(Київ)
Гарантія: 1
Поскаржитись
Особливості:Видаляє олійно-жирові і інші забруднення, а також соліШвидка і ефективна очисткаКонцентрований миючий засібХарактеристики:Виробник: KarcherТип: для безконтактної очищенняОб'єм: 1 лБать ще→ківщина бренду: НімеччинаКраїна-виробник: НімеччинаКомплектація:Засіб для безконтактної очищення Karcher
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Тип
Об'єм
Очистити параметри
Каталог автошампунів 2024 - новинки, хіти продажів, купити автошампуні.