Украина

Прочее для ремонта Lacrysil

 цены на 4 модели  
Lacrysil
очистить
Выводить
593Купить!
грн.
Leroymerlin.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Призначення (застосування): Для гідроізоляції; Бренд: Lacrysil; Вага, кг: 3; Витрата на м2 при товщ.шару 1мм: 1.5 кг
2 070Купить!
грн.
Leroymerlin.ua
Менее года
(Киев)
Пожаловаться
Сфера застосування: Для зон з помірною вологістю; Призначення (застосування): Для гідроізоляції; Бренд: Lacrysil; Вага, кг: 12; Витрата на м2 при товщ.шару 1мм: 1.5 кг/м2; Країна-виробник: Україна
248Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насМастика гідроізоляційна акрилова супереластична Lacrysil 1,2кг ви отримуєте якісний товар від еще→перевірених постачальників. При замовленні Мастика гідроізоляційна акрилова супереластична Lacrysil 1,2кг ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
2 046Купить!
грн.
Km-k.com.ua
Новый магазин
(Владимир)
Пожаловаться
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насМастика гідроізоляційна акрилова супереластична Lacrysil 12кг ви отримуєте якісний товар від п еще→еревірених постачальників. При замовленні Мастика гідроізоляційна акрилова супереластична Lacrysil 12кг ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Очистить параметры