Украина
Каталог   /   Косметика и парфюмерия   /   Гигиена и уход за телом   /   Мыло и санитайзеры

Мыло и санитайзеры для рук

 цены на 369 моделей  

Для рук

— серия гигиенических средств для рук включает в себя: твердое и жидкое мыло, мыло-пену, крема и санитайзеры. В зависимости от типа средства гигиены для рук обладают улучшенными дезинфицирующими свойствами, а также хорошим смягчающим эффектом. Кожа на руках считается грубой, по этой причине гигиенические средства для рук обычно используют предельно активные компоненты.
для рук
очистить
Выводить
45Купить!
грн.
Maudau.com.ua
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Минимальная сумма заказа 21 грн. Дезинфицирующее средство антисептик Manorm Coral «смягчающий» - просто незаменимая вещь в тех случаях, когда нет возможности нормально помыть руки (общественный трансп еще→орт, прогулка, поездки, пикник…). Ведь нас окружает множество бактерий.Особенно не стоит пренебрегать чистотой рук, когда в семье есть маленький ребенок. Если где-нибудь во время отдыха или прогулки малыш захочет покушать, руки у мамы перед кормлением должны быть безупречно чистыми.Антисептик Manorm имеет удобную компактную упаковку в виде спрея, которая не займет много места и поместится даже в кармане, не говоря уже о женской сумочке.Состав: спирт изопропиловый – 60,0%, комплекс четвертичных аммон…
45Купить!
грн.
Maudau.com.ua
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Минимальная сумма заказа 21 грн. Дезинфицирующее средство антисептик Manorm Malachite «заживляющий» - просто незаменимая вещь в тех случаях, когда нет возможности нормально помыть руки (общественный т еще→ранспорт, прогулка, поездки, пикник…). Ведь нас окружает множество бактерий.Особенно не стоит пренебрегать чистотой рук, когда в семье есть маленький ребенок. Если где-нибудь во время отдыха или прогулки малыш захочет покушать, руки у мамы перед кормлением должны быть безупречно чистыми.Антисептик Manorm имеет удобную компактную упаковку в виде спрея, которая не займет много места и поместится даже в кармане, не говоря уже о женской сумочке.Состав: спирт изопропиловый – 60,0%, комплекс четвертичных…
45Купить!
грн.
Maudau.com.ua
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Минимальная сумма заказа 21 грн. Дезинфицирующее средство антисептик Manorm Crystal «освежающий» - просто незаменимая вещь в тех случаях, когда нет возможности нормально помыть руки (общественный тран еще→спорт, прогулка, поездки, пикник…). Ведь нас окружает множество бактерий.Особенно не стоит пренебрегать чистотой рук, когда в семье есть маленький ребенок. Если где-нибудь во время отдыха или прогулки малыш захочет покушать, руки у мамы перед кормлением должны быть безупречно чистыми.Антисептик Manorm имеет удобную компактную упаковку в виде спрея, которая не займет много места и поместится даже в кармане, не говоря уже о женской сумочке.Состав: спирт изопропиловый – 60,0%, комплекс четвертичных аммон…
45Купить!
грн.
Maudau.com.ua
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Минимальная сумма заказа 21 грн. Дезинфицирующее средство антисептик Manorm Aquamarine «увлажняющий» - просто незаменимая вещь в тех случаях, когда нет возможности нормально помыть руки (общественный еще→транспорт, прогулка, поездки, пикник…). Ведь нас окружает множество бактерий.Особенно не стоит пренебрегать чистотой рук, когда в семье есть маленький ребенок. Если где-нибудь во время отдыха или прогулки малыш захочет покушать, руки у мамы перед кормлением должны быть безупречно чистыми.Антисептик Manorm имеет удобную компактную упаковку в виде спрея, которая не займет много места и поместится даже в кармане, не говоря уже о женской сумочке.Состав: спирт изопропиловый – 60,0%, комплекс четвертичных…
Крем-мило L'Arbre Vert із ніжною формулою підходить для всієї родини ідеально підходить для людей і дітей із чутливою шкірою, схильної до проявів алергії. Не містить мила (формула SURGRAS), 95% н еще→атуральних інгредієнтів, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри та призначений для мінімізації ризику виникнення алергії. Екстракти солодкого мигдалю допомагають зробити шкіру ніжною й зволоженою. Має солодкий аромат.
Мило пінне для рук Персик Lion Ai kekute bottle, 250 мл Мило-пінка на основі рослинних компонентів з ніжним ароматом персика, зволожує, очищає та дезінфікує ніжну шкіру рук, залишаючи після миття відч еще→уття свіжості та гладкості. Крім того, мило містить спеціальну формулу, що захищає від вірусу грипу. Справляється, зокрема, з бактеріями кишкової палички і стафілокока. Підходить для дітей з самого раннього віку і для чутливої шкіри. Спосіб застосування: Досить натиснути на спеціальний дозатор, щоб миттєво з'явилася рясна піна, що дасть змогу зробити процес миття рук легким і зручним навіть для маленьких дітей, які не вміють користуватися милом.
Зволожувальне крем-мило з дбайливою формулою, містить екстракт солодкого мигдалю, який допомагає відновити та зберегти природну вологість, дбайливо ставиться до вашої шкіри. Не містить силікон. 95% ін еще→гредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення. 
Живильне крем-мило з дбайливою формулою, містить екстракт арганії та алое вера, які відомі своїми живильними та заспокійливими властивостями, дбайливо ставиться до вашої шкіри. Не містить силікон. 95% еще→інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення. 
Мило-пінка Lion Ai Kekute Lemon Bottle Лимон на основі рослинних компонентів має дезінфікуючий і протимікробний ефекти. Надає епідермісу свіжості та гладкості, не створюючи відчуття плівки. Захищає ві еще→д вірусів, кишкової палички і стафілокока завдяки наявності спеціального компонента IPMP. М'яка активна формула не порушує pH-баланс і не провокує алергічну реакцію. Завдяки натуральному складу, засіб безпечний для дітей і підходить для найчутливішої шкіри. Добре піниться у воді будь-якої жорсткості та температури, легко змивається. Має підбадьорливий цитрусовий аромат.
Мило-пінка Lion Ai Kekute Sensitive Bottle ефективно очищає, дезінфікує, надає епідермісу свіжості та гладкості. Захищає від вірусів, кишкової палички та стафілокока завдяки наявності в складі спеціал еще→ьного компонента IPMP. Формула на основі ефірних олій сприяє зволоженню шкірного покриву. Натуральний склад робить мило безпечним для використання дітьми з самого раннього віку і не провокує алергічну реакцію. Добре піниться у воді будь-якої жорсткості та температури, легко змивається.
Мило-пінка на основі рослинних компонентів з ніжним ароматом, зволожує, очищає та дезінфікує ніжну шкіру рук, залишаючи після миття відчуття свіжості та гладкості. Крім того, мило містить спеціальну ф еще→ормулу, що захищає від вірусу грипу. Справляється, зокрема, з бактеріями кишкової палички і стафілокока. Підходить для дітей з самого раннього віку і для чутливої шкіри. Спосіб застосування: Нанести на вологу шкіру, спінити і ретельно змити водою.
323Купить!
грн.
Maudau.com.ua
С нами 1 год
(Киев)
Пожаловаться
Минимальная сумма заказа 21 грн. Органическое жидкое мыло Urtekram Nordic Berries очищает и ухаживает за вашими ручками. Витамины и антиоксиданты из облепихи, черники, клюквы и шиповника в сочетании с еще→гиалуроновой кислотой питают и восстанавливают кожу. Экстракт коры ивы усиливает действие других растительных компонентов и обладает бактерицидными свойствами. Чтобы достичь оптимального эффекта, мойте руки в течение 30 секунд. Состав: вода, алоэ вера *, растительные масла, мыло из кокосового и кукурузного сахара, глицерин **, экстракт облепихи *, экстракт черники *, экстракт шиповника *, экстракт коры ивы *, экстракт клюквы *, тростниковый сахар *, масло сладкого апельсина *, лимонное масло *, гиалуронова…
Тип - антисептик / Форма выпуска - жидкость
Тип - туалетное мыло / Форма выпуска - жидкое мыло / Назначение - для всей семьи
Palmolive Hygiene Plus Aloe, 300 мл, Рідке мило унісекс, Регулярне миття рук, особливо перед вживанням їжі, після відвідування туалету або після повернення з вулиці, є запорукою дотримання належної гі еще→гієни. Рідке мило Palmolive Hygiene Plus Aloe м’яко, але ефективно видаляє забруднення зі шкіри рук, роблячи її шовковисто-ніжною на дотик. Завдяки способу використання воно забезпечує більшу гігієнічність, ніж, наприклад, звичайне тверде мило. Властивості: ефективно миє шкіру рук видаляє бруд і бактерії живить шкіру запобігає надмірній сухості шкіри доглядає за шкірою рук Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.
еще 24 товара
Страницы:
1 2 3 4 5 ... 16
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Вид
Тип
Назначение
Объем
Дополнительно
Очистить параметры
Каталог мыла 2024 - новинки, хиты продаж, купить мыло и санитайзеры.