Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Кухня   /   М'ясорубки   /   VINIS

М'ясорубка VINIS VMG-1510 нержавіюча сталь

Фото - М'ясорубка VINIS VMG-1510 нержавіюча сталь
Очікується у продажу
899 грн.
  
Порівняно недорога модель електричної м'ясорубки від торгової марки VINIS. Модель повністю зроблена зі сталі — від корпусу до завантажувального лотка, завдяки чому відрізняється високою міцністю, хоча й трохи важкувата. В м'ясорубці VINIS VMG-1510 передбачено стандартне кількість різних насадок: 3 диски для фаршу — малого, великого та середнього помелу, а також насадки: для домашніх ковбас, для кеббе, представляють собою невеликі ковбаски з начинкою. Модель досить продуктивна, а її пікова потужність і зовсім становить прекрасні, як для побутового пристрою, 1500 Вт. При цьому сама м'ясорубка може працювати на декількох різних швидкостях — перемикання здійснюється на корпусі. Функція захисту від перевантаження автоматично відключає техніку у разі критичного підвищення температури...роботи. За допомогою функції реверсного ходу — прокрутки спіралі у зворотному напрямку — внутрішня частина м'ясорубки звільняється від засмічень, і чистка її значно полегшується. Загалом, це проста і невибаглива модель з непоганою ефективністю роботи.
в списокмої списки
VINIS VMG-1510
Колір
Пікова потужність
1500 Вт
Реверс
Насадки
3 диски для фаршу
для кеббе
для домашніх ковбас
Матеріал корпуса
метал
Матеріал завантажувального лотка
метал
Захист від перевантажень
Офіційний сайт
vinis.ua
Дата додавання на E-Katalog
грудень 2016

Порівняно недорога модель електричної м'ясорубки від торгової марки VINIS. Модель повністю зроблена зі сталі — від корпусу до завантажувального лотка, завдяки чому відрізняється високою міцністю, хоча й трохи важкувата. В м'ясорубці VINIS VMG-1510 передбачено стандартне кількість різних насадок: 3 диски для фаршу — малого, великого та середнього помелу, а також насадки: для домашніх ковбас, для кеббе, представляють собою невеликі ковбаски з начинкою.

Модель досить продуктивна, а її пікова потужність і зовсім становить прекрасні, як для побутового пристрою, 1500 Вт. При цьому сама м'ясорубка може працювати на декількох різних швидкостях — перемикання здійснюється на корпусі. Функція захисту від перевантаження автоматично відключає техніку у разі критичного підвищення температури роботи. За допомогою функції реверсного ходу — прокрутки спіралі у зворотному напрямку — внутрішня частина м'ясорубки звільняється від засмічень, і чистка її значно полегшується. Загалом, це проста і невибаглива модель з непоганою ефективністю роботи.

Інформація в описі моделі носить довідковий характер.
Завжди перед покупкою уточнюйте у менеджера інтернет-магазину характеристики і комплектацію товару
Каталог VINIS 2024 - новинки, хіти продажів і найактуальніші моделі VINIS.

Динаміка цін на VINIS VMG-1510 нержавіюча сталь

    Підбір за параметрами