Україна
Каталог   /   Мала побутова техніка   /   Краса та гігієна   /   Масажери для тіла

Порівняння Zenet 771 vs Beurer MG 155

Додати до порівняння
Zenet 771
Beurer MG 155
Zenet 771Beurer MG 155
від 2 117 грн.
Товар застарів
Порівняти ціни 7
Відгуки
0
0
11
ТОП продавці
Типнакидка на кріслонакидка на крісло
Характеристики
Потужність12 Вт12 Вт
Кількість програм8 шт3 шт
Застосування
спина
спина
Режими
вібраційний
вібраційний
Інше
Підігрів
пульт ДУ
Джерело живленнямережа/прикурювачмережа/прикурювач
Дата додавання на E-Katalogвересень 2016листопад 2015

Кількість програм

Кількість окремих програм роботи, передбачене в конструкції масажера.

Зазначимо, що в даному випадку мова йде не про режими масажу (див. нижче). Одна така програма може об'єднувати кілька режимів масажу — наприклад, вібрацію та ІЧ-підігрів; у результаті кількість програм може відрізнятися від кількості окремих типів масажу.

У будь-якому разі чим більше режимів — тим універсальніше масажер, тим більше способів застосування він допускає. Щоправда, подібне достаток може впливати на ціну.

Підігрів

Наявність функції підігріву в конструкції масажера.

Не варто плутати цю функцію з режимом інфрачервоного тепла (див. «Режими»): у цьому разі мова йде про класичному нагрівачі (хоча він цілком може поєднуватися з ІЧ-обігрівом). Підігрів зазвичай є допоміжною функцією: він розширює судини, покращує кровообіг і підвищує ефективність різних видів масажу. А в деяких моделях він може застосовуватись і як окремий режим роботи — наприклад, в грілок (див. «Тип») дана функція забезпечує комфорт в холодну пору року.

пульт ДУ

Наявність пульта дистанційного керування в комплекті поставки масажера. Це може бути як бездротовий пристосування, так і виносна панель управління на проводі. У будь-якому разі пульт ДУ зазвичай робиться з таким розрахунком, щоб користувач міг керувати масажером, не перериваючи процедури і навіть не роблячи зайвих рухів, що позитивно позначається на ефективності роботи.
Динаміка цін
Zenet 771 часто порівнюють
Beurer MG 155 часто порівнюють